|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Efa! 16-03-2007, 18:55 |
Ikony Mitsumaniaków |
Autor |
Wiadomość |
Bolek
moderator mitsumaniak Moderator, taki mały

Auto: s40 1999 1.6
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 16-03-2007, 13:02 Ikony Mitsumaniaków
|
|
|
Mam myszke z 5 kalwiszami i pod małym palcem mam listę programów którę mogę szybko otwierać. Dziś po przeinstalowaoniu systemu zauważyłem że nie tylko programy można tam dodać ale i strony internetowe, tekst lub polecenia typu wklej. Natychmiast dodałem gadu i skype oraz strone mitsumaniaków żeby było szybciej. Chciałem zmienić ikone wyświetlaną przy tym skrócie i pomyślałem że ikona z napisem mitsumaniaki byłaby w sam raz. Po kilku minutach miałem już taką ikone wykonaną w paint i irfanview. Ciekawe że do tej pory nie przyszło mi to do głowy. Napisałem to bo mozę ktos ma skróty i skorzysta... |
_________________ Cytat z Akbi "Mi osobiście, na naszych wizytówkach brakuje nicku, myślę, że większość z nas dopisuje na niej słowa typu "Zapraszam Bolek""
 |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
|