|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zawiesiła się światła drogowe Lancer 2008 |
Autor |
Wiadomość |
Dooomino
Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-03-2017, 21:10 Zawiesiła się światła drogowe Lancer 2008
|
|
|
Witam orientuję się ktoś jak działają światła w naszych lancerach? W jednej lampie mam załączone cały czas światła drogowe zamiast mijania, obstawiam, że się coś zawiesiło bo w drugiej lampie słychać przełączenie z świateł mijania na drogowe. Lampę mam już w garażu ale nie wiem jak się za to zabrać, miał ktoś podobny problem, będę wdzięczny za każdą cenną wskazówkę, do weekendu musze to jakoś naprawić . |
|
|
|
 |
enea
Forumowicz
Auto: focus
|
Wysłany: 29-03-2017, 21:11
|
|
|
poprzez przekaznik w etaksie, lub dziwnym cudem uszkodzil sie sam wlacznik dlugich, ale watpie |
|
|
|
 |
Dooomino
Forumowicz
Auto: Lancer
|
Wysłany: 29-03-2017, 22:23
|
|
|
Moim zdaniem zablokowała się 'klapka' w pozycji długich świateł bo słychać przełączenie między światłami mijania i długimi ale dużo ciszej niż w drogiej lampie, taki sam problem miałem około miesiąca temu ale naprawiło się samo na krótki okres. |
|
|
|
 |
|
|