|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] Gdzie podpiąć kamerkę |
Autor |
Wiadomość |
KrzysztofH
Forumowicz krzh
Auto: Carisma '03 DiD 116KM Motion+
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-04-2017, 13:48 [Cari 1.9DI-D] Gdzie podpiąć kamerkę
|
|
|
Witam,
Gdzie waszym zdaniem najlepiej wpiąć zasilanie kamerki wewnątrz auta ? Chcę puścić kabelek od okolic lusterka na lewą lub prawą stronę. Chodzi mi o podpięcie się do miejsca, które się załącza wraz z przekręceniem kluczyka i (co najważniejsze) jest proste do zrealizowania.
Carisma 2003
[ Dodano: 19-04-2017, 11:26 ]
Nikt nie montował kamerki w Carismie ? Bo nie wierzę że ktoś jeździ cały czas z wywaloną popielniczką, żeby można było się podłączyć do zapalniczki. |
|
|
|
 |
damo1901
Mitsumaniak

Auto: Carisma GLX 1.8 SOHC+LPG '96r
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Lut 2015 Posty: 64 Skąd: Pajęczno/Częstochowa
|
Wysłany: 19-04-2017, 12:02
|
|
|
Ja w przedlifcie mam poprowadzone w podsufitce i lewym słupku ale jeszcze nie montowałem w innym miejscu niż popielniczka. Dodam tylko, że jak masz antenę radia w słupku to mogą występować zakłócenia fali radiowej od zasilania kamerki bo u mnie jest różnica w zbieraniu fali po uruchomieniu kamerki. |
_________________ 03254/KMM |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 11 razy Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 4173 Skąd: Andrespol/Radków
|
Wysłany: 20-04-2017, 14:01
|
|
|
U mnie jest to rozwiązane w sposób nader prosty Pod gniazdo zapalniczki podłączyłem rozgałęźnik na 3 wejścia + jedno gniazdo USB. Rozgałęźnik przykleiłem taśmą 2stronną do ścianki wewnętrznej schowka, przewód do kamery puściłem słupkiem i podsufitką aż do lusterka i tyle |
_________________ ad futuram rei memoriam:
Demokracja - to jednak kupa a świat to może tylko wyobrażenie
http://www.mitsumaniaki.com/
http://www.mmdzieciom.pl/
 |
|
|
|
 |
|
|