Mechanik Colt Cabrio 2006 |
Autor |
Wiadomość |
kubus773
Nowy Forumowicz
Auto: Colt Cabrio
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-05-2017, 11:47 Mechanik Colt Cabrio 2006
|
|
|
Witam.Na występie pragne sie przywitać i podziękować za przyjęcie na te forum. Potrzebuje czlowieka ktory mógłby cos pokombinowac z moim Coltem. Nie działają szyby, dach oraz nie można otworzyć bagaznika. Mieszkam w Łosicach ale mogę dojechać gdzie trzeba. Siedlce , Biała Podlaska itp. Z gory dziękuję Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 24-05-2017, 22:48
|
|
|
tak na szybko to bym sprawdził bezpieczniki |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 25-05-2017, 10:49
|
|
|
sprawdz jw zasugerowal kolega bezpieczniki w srodku oraz przy akumulatorze.
Sprawdz czy jak masz pozamykane szyby zatrzasniete blokady dachu oraz zapalony silnik.
Otwarcie przeprowadz zgodnie z instrukcja. |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
Ammo1243
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 07-10-2017, 16:33
|
|
|
Witam, udało się rozwiązać problem? U mnie podobnie tylko że szyby działają i bagażnik też ale dach się nie składa. Mianowicie klapa się odbezpiecza i na tym koniec zaraz zaczyna piszczeć. Nie podnosi klapy do góry, jak puszczam i przyciskam przycisk to coś mieli w zamku klapy bagażnika. Wciskam drugi przycisk do zamknięcia dachu to słychać że pompa hydrauliki się włącza i dociąga aż do momentu dwóch piknięc sygnalizujących że dach został zamknięty. Wychodzi na to że pompa nie chce ruszyć do dalszej procedury otwarcia dachu, a w drugą stronę działa. Dostałem się do sterownika, instalacji, pompy itp. W czym może tkwić problem? |
|
|
|
 |
|