|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomoc |
Autor |
Wiadomość |
Majkel_24
Nowy Forumowicz
Auto: Mietek 2.4 MIVEC 4x4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-06-2017, 11:42 Pomoc
|
|
|
Witam,
Potrzebuję pomocy aby znaleźć 1 właściciela tego samochodu :
https://www.otomoto.pl/of...m-ID6yNWwN.html
auto z Myszkowa ... możne ktokolwiek widział ktokolwiek wie ... z góry dziękuje za pomoc |
|
|
|
 |
msokol
Mitsumaniak
Auto: Outlander II 2.0 DID
Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Kwi 2017 Posty: 273 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-06-2017, 22:38
|
|
|
Odpuść sobie outlandera z napędem tylko na jedną oś. To auto waży prawie 1,8 tony. Zimą będziesz miał masakrę. |
|
|
|
 |
Majkel_24
Nowy Forumowicz
Auto: Mietek 2.4 MIVEC 4x4
|
Wysłany: 07-06-2017, 22:36
|
|
|
Dlaczego?
Czytałem opinie ,ży e nie jest tak źle i auto daje radę raczej tam gdzie mieszkam nie ma zimy a jesli nawet to piaskarki jeżdżą ...
4x4 wiadomo lepsze ale trudniej znaleść coś godnego ... |
|
|
|
 |
msokol
Mitsumaniak
Auto: Outlander II 2.0 DID
Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Kwi 2017 Posty: 273 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-06-2017, 23:03
|
|
|
Poniżej masz test napędów w ASX. Outek jest cięższy.
https://www.youtube.com/watch?v=KYws-l-t0ZQ
Rozmawiałem kiedyś z gościem, który jeździł kijanką sportage z napędem na jedną oś i mówił, że można jeździć, ale taki napęd na to auto, to zdecydowanie za mało. Z kolei inny znajomy mówił, że jest OK i że wystarczy.
Osobiście jednak bym szukał 4x4. Ostatnio przydał mi się nawet przy wyjeżdżaniu z klepiska (a'la parkingu), gdzie był dodatkowo wysoki krawężnik.
Wiem, że ciężko znaleźć dobry egzemplarz, ale można i warto poszukać, choć wiem jak to jest, kiedy człowiek się napali i chce mieć coś jak najszybciej. |
|
|
|
 |
|
|