|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant Avance 2.5 v6 manual 2002 |
Autor |
Wiadomość |
KbS92
Nowy Forumowicz KbS92
Auto: Honda Civic VII
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-07-2017, 10:05 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant Avance 2.5 v6 manual 2002
|
|
|
Co o nim sadzicie? Mam dosc daleko ale wyglada naprawde niezle?
Podaje Link:
http://allegro.pl/show_it...7971507#thumb/1
Parametry
stan: używany
rok produkcji: 2002
przebieg [km]: 245000
pojemność silnika [cm3]: 2500
moc [KM]: 160
rodzaj paliwa: benzyna + LPG
nadwozie: sedan/limuzyna
liczba drzwi: 4/5
liczba miejsc: 5
skrzynia biegów: manual
nanapęd: na przednie koła
kolor: srebrny
uszkodzony: nie
kierownica po prawej (Anglik): nie
kraj pochodzenia: Niemcy
wyposażenie - bezpieczeństwo: ABS, centralny zamek, czujniki parkowania tylne, poduszka powietrzna kierowcy, poduszka powietrzna pasażera, światła przeciwmgłowewyposażenie - komfort: elektryczne szyby przednie, elektryczne szyby tylne, elektrycznie ustawiane lusterka, tapicerka welurowawyposażenie - multimedia: CD, gniazdo AUX, gniazdo USB, MP3wyposażenie - pozostałe: alufelgi, tempomatinformacje dodatkowe: bezwypadkowy, zarejestrowany w Polsce
Opis
Witam ! Sprzedam Mitsubishi Galant Avance z niezawodnym silnikiem 2.5 v6 i manualną skrzynią biegów. Jest to moje prywatne auto o które bardzo dbam .
Wymienione zostały :
- Kompletny rozrząd przy przebiegu 225000 km
- Wszystkie filtry i olej MOBIL 10W40
- Przegub
- Amortyzatory tył KYB
- Łożysko
- Tarcze hamulcowe i klocki na przodzie Boscha
- Filtry gazu
- Wahacz
-Przeprowadzony został kompletny serwis klimatyzacji odgrzybiona i napełniona.
Auto posiada instalację LPG firmy KME co przy tym silniku naprawdę jest opłacalne , Galant na trasie pali 10l/100 km a jazda po mieście wychodzi około 14l/100 km. Samochód naprawdę bardzo komfortowy , dobrze się prowadzi jest bardzo dynamiczny, na tą chwilę nie dzieje się nic niepokojącego. Wyróżnia się z tłumu swoim ponadczasowym wyglądem . Galant jak to galant lubi rdzę , ale uważam że w moim jest to opanowane , kielichy w bardzo dobrym stanie , nadkola to duży problem w galantach ale w tym zrobione perfekcyjnie co można zauważyć na zdjęciach , lakier na aucie oryginalny. Auto serwisowane w jednym warsztacie który zajmuje się autami japońskimi jak było coś robione to na dobrych częściach a nie tanich zamiennikach. Nie było na nim oszczędzane . Nie ukrywam , że wożyłem w niego trochę serca i pieniędzy. Cena jaka mnie interesuje to 14000 do negocjacji, nie wydaje mi się wygórowana bo rzadko spotka się galanta ze zrobionymi nadkolami i wymienionymi częściami do podstawowej eksploatacji a to jednak trochę kosztuje więc proszę zwrócić na to uwagę. Samochód ma ważne ubezpieczenie i przegląd do kwietnia 2018 r. Alufelgi ( 17") na których aktualnie stoi nie są w cenie auta mogę je odsprzedać z zimowymi oponami na których przejechałem jeden sezon cene podam przez telefon lub przy oględzinach , ale na pewno nie dołożę ich w cenie samochodu przy sprzedaży. Posiadam do niego oryginalne 17" alufelgi oraz 15" stalowe koła z oponami zimowymi. Letnie i zimowe spokojnie jeszcze na 2 sezony. Na pewno wszystkiego tu nie napiszę co kupujący by chciał wiedzieć więc śmiało proszę dzwonić a na wszystkie pytania odpowiem i na życzenie osoby zainteresowanej mogę wysłać więcej zdjęć.
Zdjęcia nie odzwierciedlają aż tak jego uroku więc zapraszam na oględziny do miejscowości Mogielnica woj. Mazowieckie. Jestem pod telefonem cały czas więc śmiało można dzwonić mój numer to 669-964-275 , gdybym nie odbierał proszę wysłać sms , a na pewno oddzwonię. Nie odpowiadam na maile, więc w grę wchodzi tylko telefon.Nic mojemu "Miśkowi" nie brakuje , pozostaje tylko wsiadać i jeździć.
Zdjecie podgladowe na szybko:
https://zapodaj.net/a1148c77ab5c7.jpg.html |
|
|
|
 |
adamek90
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Wrz 2012 Posty: 104 Skąd: Sochaczew
|
Wysłany: 11-07-2017, 12:11
|
|
|
Wygląda ładnie. Cena adekwatna dla ładnego Galanta. Ja bym jechał oglądał
. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24307 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 11-07-2017, 13:28
|
|
|
W Kaplinie koło Mogielnicy jest Tomek Michalak - mechanik znający te auta jak własną kieszeń - wizytówkę w necie łatwo znaleźć, polecam podjechać na przegląd.
A to co mi się nie podoba to LPG założone tak dziwnie, że reduktor jest wyżej niż zbiornik wyrównawczy - tak się zwyczajnie nie robi...
Oraz akumulator nie przykręcony.
Za tę cenę to jednak szukałbym czegoś ze skórami, czarnymi |
|
|
|
 |
muka997
Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 Sportback Intense
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Paź 2013 Posty: 265 Skąd: Południe Polski
|
Wysłany: 11-07-2017, 19:24
|
|
|
buda wygląda wyjściowo, ciekawe jak tam pod spodem z rudą |
|
|
|
 |
abdul
Forumowicz

Auto: Laguna GT
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 415 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 12-07-2017, 16:11
|
|
|
co to za zbiorniczek kolo akumulatora? |
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20995 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 12-07-2017, 22:03
|
|
|
abdul napisał/a: | co to za zbiorniczek kolo akumulatora? |
Pewnie lubryfikacja, skoro z LPG . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24307 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 13-07-2017, 08:23
|
|
|
Zauważ, że nie tylko zbiornik ale też inne urządzenie - przymocowane do tej plastikowej obudowy, na lewo od aku. Wg mnie to paliwo do ogrzewania pastojowego bo tam się właśnie (na tej podłużnicy) montuje całe ustrojstwo. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20995 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 13-07-2017, 10:08
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Wg mnie to paliwo do ogrzewania pastojowego bo tam się właśnie (na tej podłużnicy) montuje całe ustrojstwo. |
A czasem webasto nie ciągnie paliwa z głównego zbiornika .
Ogólnie w opisie nic na ten temat nie ma. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21942 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 13-07-2017, 22:17