Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
grandis / dostęp do trzeciego rzędu
Autor Wiadomość
marcinboro 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi lancer
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-08-2017, 18:46   grandis / dostęp do trzeciego rzędu

Mam pytanie do użytkowników Grandisa. Jak wygląda dostęp do 3-go rzędu foteli ?
Jak otwierają się fotele drugiego rzędu ? Chodzi mi o wersję 7-osobową, ponieważ przy 6-osobowej można pewnie przejść między fotelami.
Może ktoś zrobiłby fotkę ?
Pytam dlatego, że obawiam się, iż przy założonych fotelikach dziecięcych w 2-im rzędzie, będzie problem z dostaniem się do trzeciego rzędu...

gołąb 
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Wysłany: 01-08-2017, 22:36   Re: grandis / dostęp do trzeciego rzędu

marcinboro napisał/a:
Mam pytanie do użytkowników Grandisa. Jak wygląda dostęp do 3-go rzędu foteli ?
Jak otwierają się fotele drugiego rzędu ? Chodzi mi o wersję 7-osobową, ponieważ przy 6-osobowej można pewnie przejść między fotelami.
Może ktoś zrobiłby fotkę ?
Pytam dlatego, że obawiam się, iż przy założonych fotelikach dziecięcych w 2-im rzędzie, będzie problem z dostaniem się do trzeciego rzędu...
...
Po pociągnięciu dźwigni z boku składa się oparcie , wtedy fotel odblokowuje się i przesuwa na prowadnicach do przodu, tak jak to przeważnie w 3 drzwiowych autach. Przy fotelikach faktycznie może buć to utrudnione. Pewnie trzeba by najpierw przesuwać fotel do przodu i wtedy oparcie ile się da. Będzie wtedy trochę miejsca, aby się przecisnąć, ale momfortowo nie będzie.

Ursusiak 
Forumowicz

Auto: Grandis
Wysłany: 02-08-2017, 09:19   

U mnie dzieciaki najbardziej lubią wchodzić przez bagażnik ale możliwe jest to tylko, gdy w trzecim rzędzie otwarty jest tylko jeden fotel :)

davyjohn 
Mitsumaniak

Auto: Grandis DiD i E88A
Wysłany: 10-08-2017, 02:09   

Tak, dostęp przy dwóch fotelikach będzie kosmicznie trudny.
Ja mam wersję 6-osobową z jednym fotelikiem w środkowym rzędzie i nawet nie próbuję dorosłych wpuszczać od tej strony - dziecko jeszcze jakoś się przeciśnie.
Mitsubishi Galant E88A - 2.5 V6 170KM 4x4 - w ciągłym przygotowaniu ale już startuje
www.ak.szczecin.pl
Chociaż w domu głód i nędza, sześć cylindrów mnie napędza

Odpowiedz do tematu