|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
grandis / dostęp do trzeciego rzędu |
Autor |
Wiadomość |
marcinboro
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-08-2017, 18:46 grandis / dostęp do trzeciego rzędu
|
|
|
Mam pytanie do użytkowników Grandisa. Jak wygląda dostęp do 3-go rzędu foteli ?
Jak otwierają się fotele drugiego rzędu ? Chodzi mi o wersję 7-osobową, ponieważ przy 6-osobowej można pewnie przejść między fotelami.
Może ktoś zrobiłby fotkę ?
Pytam dlatego, że obawiam się, iż przy założonych fotelikach dziecięcych w 2-im rzędzie, będzie problem z dostaniem się do trzeciego rzędu... |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 01-08-2017, 22:36 Re: grandis / dostęp do trzeciego rzędu
|
|
|
marcinboro napisał/a: | Mam pytanie do użytkowników Grandisa. Jak wygląda dostęp do 3-go rzędu foteli ?
Jak otwierają się fotele drugiego rzędu ? Chodzi mi o wersję 7-osobową, ponieważ przy 6-osobowej można pewnie przejść między fotelami.
Może ktoś zrobiłby fotkę ?
Pytam dlatego, że obawiam się, iż przy założonych fotelikach dziecięcych w 2-im rzędzie, będzie problem z dostaniem się do trzeciego rzędu... | ...
Po pociągnięciu dźwigni z boku składa się oparcie , wtedy fotel odblokowuje się i przesuwa na prowadnicach do przodu, tak jak to przeważnie w 3 drzwiowych autach. Przy fotelikach faktycznie może buć to utrudnione. Pewnie trzeba by najpierw przesuwać fotel do przodu i wtedy oparcie ile się da. Będzie wtedy trochę miejsca, aby się przecisnąć, ale momfortowo nie będzie. |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
Ursusiak
Forumowicz
Auto: Grandis
|
Wysłany: 02-08-2017, 09:19
|
|
|
U mnie dzieciaki najbardziej lubią wchodzić przez bagażnik ale możliwe jest to tylko, gdy w trzecim rzędzie otwarty jest tylko jeden fotel |
|
|
|
 |
davyjohn
Mitsumaniak
Auto: Grandis DiD i E88A
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Sty 2009 Posty: 174 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 10-08-2017, 02:09
|
|
|
Tak, dostęp przy dwóch fotelikach będzie kosmicznie trudny.
Ja mam wersję 6-osobową z jednym fotelikiem w środkowym rzędzie i nawet nie próbuję dorosłych wpuszczać od tej strony - dziecko jeszcze jakoś się przeciśnie. |
_________________ Mitsubishi Grandis - DID
Mitsubishi Galant EA5W - 2.5 V6 163KM + LPG - cywil
Toyota Celica VI gen (AT200) - 1.8 115KM automat - cywil w służbie rajdowej - obecnie emerytura
Mitsubishi Galant E88A - 2.5 V6 170KM 4x4 - w ciągłym przygotowaniu ale już startuje
www.ak.szczecin.pl
Chociaż w domu głód i nędza, sześć cylindrów mnie napędza |
|
|
|
 |
|
|