Pajero II 2.5 td |
Autor |
Wiadomość |
adri727
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 2.5 TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-08-2017, 19:53 Pajero II 2.5 td
|
|
|
Witam wszystkich !!! Mam Problem ze swoim Pajero od niedawnego czasu mam zwarcie w samochodzie dokładnie przy Akumulatorze jest duży bezpiecznik i non stop go wywala mechanik go polutował i powiedział ze to zwarcie Akumulator robi wymieniłem go ale on dalej sie grzeje pozdrawiam i dziekuję za radę Pomurzcie |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 01-08-2017, 22:21 Re: Pajero II 2.5 td
|
|
|
adri727 napisał/a: | Witam wszystkich !!! Mam Problem ze swoim Pajero od niedawnego czasu mam zwarcie w samochodzie dokładnie przy Akumulatorze jest duży bezpiecznik i non stop go wywala mechanik go polutował i powiedział ze to zwarcie Akumulator robi wymieniłem go ale on dalej sie grzeje pozdrawiam i dziekuję za radę Pomurzcie | W pierwszej kolejności zlikwiduj druciarstwo mechanika i wstaw bezpiecznik. W drugiej kolejności zmień "mechanika" bo naraził Cię na pożar samochodu Po trzecie to przy elektryce na odległość to tak jak wróżyć czy spadnie 22 grudnia śnieg Po czwarte to idź teraz do samochodu i rozepnij klemy od aku !!!!!!!
Jeśli dobrze zrozumiałem to grzeje się akumulator podczas jazdy ?? zmień regulator ładowania .http://allegro.pl/regulator-napiecia-alternator-mitsubishi-pajero-i6820173157.html sprawdź tylko czy do Twojego alternatora |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
adri727
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 2.5 TD
|
Wysłany: 02-08-2017, 07:23 Re: Pajero II 2.5 td
|
|
|
adri727 napisał/a: | Witam wszystkich !!! Mam Problem ze swoim Pajero od niedawnego czasu mam zwarcie w samochodzie dokładnie przy Akumulatorze jest duży bezpiecznik i non stop go wywala mechanik go polutował i powiedział ze to zwarcie Akumulator robi wymieniłem go ale on dalej sie grzeje pozdrawiam i dziekuję za radę Pomurzcie |
[ Dodano: 02-08-2017, 07:58 ]
Dziękuje za radę ale grzeje się bezpiecznik nie akumulator |
|
|
|
 |
MarcinKK
Forumowicz
Auto: Pajero II NL 2.8
Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Wrz 2016 Posty: 66 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 04-08-2017, 20:54
|
|
|
Tam jest kilka dużych bezpieczników, który dokładnie ? Czy sprawdzałeś ładowanie jakie daje alternator ? |
|
|
|
 |
|