|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakup ASX - wyposażenie. |
Autor |
Wiadomość |
Karolcia1
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-09-2017, 21:11 Zakup ASX - wyposażenie.
|
|
|
Witam wszystkich Mitsu Maniaków.
Mam na oku bardzo fajny egzemplarz ASX'a sprowadzony z Francji. Ale mam też wątpliwości. Samochód mechanicznie sprawny, jest 2010roku i chciałam zapytać czy to możliwe aby auto z tego roku miało najbogatsze wyposażenie, czyli start stop, nawigacje, podgrzewane fotele, kamerke cofania. Pytam ponieważ przeglądając oferty innych aut z tego roku a nawet i z 2011 to nie ma żadnego samochodu z takim wyposazeniem, chodzi mi głownie o start-stop i navi, jeden facet powiedzial mi nawet ze takie wyposazenie było dopiero w samochodach po 2013 roku i stąd moje pytanie czy to prawda czy moze poprostu mam najbogatszą wersje bo jakiś Francuz sobie tego zażyczył. Proszę was bardzo o podpowiedź, bo jutro musze zdecydować czy brać to auto, a mam jakieś dziwne przeczucia że to wyposażenie jest nie zgodne z rocznikiem. Ciezko mi uwierzyc, że tylko jeden samochod w polsce ma takie wyposażenie z rocznika 2010 i 2011. Prosze o pomoc i rade. Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
 |
jan1994
Mitsumaniak 02505/KMM
Auto: ASX 1,6 Intense
Pomógł: 9 razy Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 339 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 15-09-2017, 22:34
|
|
|
Co rozumiesz pod pojęciem "start-stop" ? Jeśli Auto Stop and Go to coś takiego posiada moje auto 2010r. mimo tego, że zostało zakupione w Polsce. Sprzedawane w Polsce były też modele wyprodukowane w 2010r. wyposażone w nawigację, skórę i kamerę cofania. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-09-2017, 09:51
|
|
|
Karolcia1 napisał/a: | Prosze o pomoc i rade. | Na podstawie VIN sprawdzisz wyposażenie seryjne tego samochodu Nie jest to żaden rodzynek na rynku. |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 21-09-2017, 22:43
|
|
|
wyposazenie mitsubishi po roku 2007 jest scisle uzaleznione od tego na jaki rynek jest przeznaczone.
I nie dopatrywalbym sie w tym jakiegos niestandartowego wyposazenia, poniewaz byly rodzynki asx ktore mialy full opcje silnik 1.8 i 115 koni oraz naped na przod
Po europie krazyly rozne ver wyposazenia i takie tez trafialy do salonow |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
|
|