|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Woda w bagażniku |
Autor |
Wiadomość |
Eggzor
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer '95
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-10-2017, 18:30 Woda w bagażniku
|
|
|
Cześć!
Od jakiegoś czasu mam problem z moim Lancerem '95. Po prawej stronie zbiera się woda w bagażniku. Na pewno nie od spodu, bo tak naprawde dostaje się jedynie wtedy, gdy auto stoi dłużej na parkingu. Próbowałem uszczelnić lampę, reszta uszczelek wydaje się w porządku. Czy ktoś miał taki problem i jest w stanie jeszcze coś podpowiedzieć? |
|
|
|
 |
Tygr
Forumowicz

Auto: Lancer 2004 LPG
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2016 Posty: 245 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-10-2017, 19:20
|
|
|
Eggzor, Poza uszczelką lamp może to być uszczelka klapy lub nadkola lub szyba. |
_________________ My rifle is my best friend. It is my life. |
|
|
|
 |
dsowek
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer CBo
|
Wysłany: 02-04-2018, 10:35
|
|
|
Sprawdzałem kiedys to samo u siebie. Wegług mnie problem tkwi w braku wykładziny na spodzie klapy bagażnika. zamarzająca woda ktoóra sie skropliła, potem rozmarza i spada na wykładzine. Jeśli masz sucha wykładzine a mokre pod kołem zapasowym to raczej problem w jakies dziurce gdzies a nie tej klapie |
|
|
|
 |
|
|