|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wysprzęglik MSS 1,9 DID |
Autor |
Wiadomość |
marek28
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi space star 1,9 di-d
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-11-2017, 11:21 Wysprzęglik MSS 1,9 DID
|
|
|
Witam - z układu sprzęgła poszedł płyn no i oczywiście pedał miękki i brak możliwości zmiany biegów. Podejrzewam wysprzęglik, bo na przewodach i pompie sucho, a płyn pod obudową sprzęgła. Czy jest możliwość wymiany wysprzęglika w warunkach domowych - może ktoś to już robił, czy konieczność dostania się do mechanika. Mówię dostania bo auto jest unieruchomione i chyba trzeba dojechać na holu. Podobno jest możliwość dojechania po dolewce płynu, ale mam trochę obaw, bo nie wiem jak duża jest to nieszczelność i czy dolewka mi wystarczy na dojazd. |
_________________ 100% kultury na drodze - to pomaga lepiej żyć !!!!! |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23637 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 07-11-2017, 19:12
|
|
|
Warunki domowe niczego nie precyzuja, konieczne jest zrzucenie skrzyni, jak nie masz do tego mozliwosci to lepiej oddac w rece zaufanego mechanika |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
AidsD
Mitsumaniak

Auto: Space Star 1.6 MPI Comfort
Pomógł: 13 razy Dołączył: 18 Mar 2015 Posty: 1865 Skąd: Racibórz
|
Wysłany: 11-11-2017, 23:32
|
|
|
marek28, pamietaj ze tego auta bez wlaczonego silnika nie powinienes holowac.
Teoretycznie da sie na wylaczonym silniku wbic 2 i potem odpalac samochod i dojechac do mechanika. |
|
|
|
 |
|
|