|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kontrolki air bag |
Autor |
Wiadomość |
august74
Nowy Forumowicz

Auto: pajero 2,5 td ,Pajero III 3,2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-11-2017, 17:29 Kontrolki air bag
|
|
|
Witam
Proszę o podpowiedz w pajero IV,wyjąłem siedzenie kierowcy a po ponownym zainstalowaniu zapaliły się kontrolki air bag. Czy błąd sam się wykasuje czy trzeba kasować w serwisie.
Pozdrawiam |
|
 |
Sebastian_T
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2, 2011
Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 229 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 21-11-2017, 23:08
|
|
|
Nie wiem, jak w przypadku siedzenia, ja po odpięciu wtyczki przy wentylacji (co to pokazuje, że jest wyłączony airbag dla pasażera; nieopatrznie po odpięciu przekręciłem stacyjkę - radio montowałem i chciałem sprawdzić, czy działa) musiałem na porządny komputer, bo się w żaden sposób nie chciało skasować. |
_________________ Sebastian_T |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 22-11-2017, 08:41 Re: Kontrolki air bag
|
|
|
august74 napisał/a: | Witam
Proszę o podpowiedz w pajero IV,wyjąłem siedzenie kierowcy a po ponownym zainstalowaniu zapaliły się kontrolki air bag. Czy błąd sam się wykasuje czy trzeba kasować w serwisie.
Pozdrawiam |
Trzeba skasować. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|