|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Parking - Warszawa/Okęcie |
Autor |
Wiadomość |
rej
Forumowicz
Auto: Spacer Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-12-2017, 11:09 Parking - Warszawa/Okęcie
|
|
|
Będę jechał od strony Poznania (A2), które parkingi wokół Okęcia polecacie na 6 dniowy postój? Istotne czynniki dla mnie to transfer, bezpieczeństwo (aby parking był strzeżony). Cena też ma znaczenie, ale nie powinno być to chyba szczególnie drogie. Jakieś propozycje? |
|
|
|
 |
Olivia
Forumowicz Pod nickiem
Auto: psujący się
Kraj/Country: Kuba
|
Wysłany: 17-12-2017, 13:05
|
|
|
Rzadko latam z Okęcia ale mi się zdarza. Jeżeli jadę swoim autem zostawiam samochód na parkingu strzeżonym przy Alejach Krakowskich 42 (Uliczkę obok jest również parking strzeżony ale z niego nie korzystałam). Nigdy nie miałam złych przygód z tym związanych. Na ogół płaciłam mniej ze względu na pracę. Chociaż nie zawsze ta "promocja" obowiązuje.
Mój kolega zostawia na parkingu "Premier" który rzekomo jest tańszy o kilka złotych. Nie mniej jednak parking jest dalej i co ma znaczenie przy obecnej pogodzie jest gruntowy. Wnosi się do auta na butach taką a`la mikę którą później trudno domyć z wycieraczek pod nogami.
Pierwszy parking wiem że jest ubezpieczony od kradzieży, o drugim nic nie wiem.
Oba mają transfer w cenie, autami typu Renault Traffic, MB Viano oraz są monitorowane kamerami przemysłowymi (ten pierwszy lepsza jakość obrazu). |
_________________ Niebiańska robota |
|
|
|
 |
amaj
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
|
Wysłany: 18-12-2017, 12:20
|
|
|
Olivia napisał/a: | Rzadko latam z Okęcia ale mi się zdarza. Jeżeli jadę swoim autem zostawiam samochód na parkingu strzeżonym przy Alejach Krakowskich 42 (Uliczkę obok jest również parking strzeżony ale z niego nie korzystałam). Nigdy nie miałam złych przygód z tym związanych. Na ogół płaciłam mniej ze względu na pracę. Chociaż nie zawsze ta "promocja" obowiązuje.
|
Też moge polecić ten parking przy Krakowskiej 42. Plusem jest łatwy dojazd - zarówno z S2 jak i z miasta.
Cenowo też jest moim zdaniem atrakcyjnie, zwłaszcza, że w ramach postoju masz też podwózkę na lotnisko oraz spowrotem.
Obsługa miła, pomagają z bagażami przy załadunku i rozładunku. Sam parking duży, miejsca parkingowe dostatecznie duże. Możliwość wykupienia droższego pakietu, wtedy auto masz przy samej budce straznika zaraz przy wyjeździe. |
|
|
|
 |
Fiona
Forumowicz
Auto: skoda fabia
|
Wysłany: 01-09-2020, 08:27
|
|