|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
strowanie przekażnikiem świateł pozycyjnych |
Autor |
Wiadomość |
Radek J
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2 classic 3.5v6 1999
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-02-2017, 15:26 strowanie przekażnikiem świateł pozycyjnych
|
|
|
Witam. w moim Pajero 2 3.5 brakło pozycyjnych i oświetlenia licznika.Doszedłem że brak sterowania z przełącznika zespolonego pod kierownicą .Mam pytanie czy przełącznik w manetce podaje + czy - na przekażnik?.Podejrzewam ,że podaje minus,jeśli tak jest to gdzie szukać masy od tego przełącznika.Pozdrawiam i proszę o odpowiedż |
|
|
|
 |
Norda
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2,5 1993
|
Wysłany: 29-03-2017, 20:40
|
|
|
Mam podobny problem z tym ze jest brak pozycyjnych i nie ma oświetlenia tylko na tablicy z nawiewem i wokół niej.
[ Dodano: 22-07-2017, 22:21 ]
Widzę że forum leży. |
|
|
|
 |
dariusz klusek
Nowy Forumowicz dagos
Auto: pajero2
|
Wysłany: 11-11-2017, 22:41
|
|
|
tez szukałem pozycyjnych sterowanie jest masa te kabelki co wychodzą z dźwigienki kierunkow przekaźniki pod maska wyprowadziłem nowe przewody od wlacznika do masy sterowania przekaźnika i spoko |
|
|
|
 |
Peja92
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2
|
Wysłany: 05-01-2018, 07:59
|
|
|
Witam, możesz kolego podrzucić coś więcej na temat tego jak wyprowadzileś kable z przełącznika mam ten sam problem, wszystko działa kierunki, swiatła mijania i przełącznik długich lecz pozycyjnych brak. Jeszcze jeden problem dwie kostki wiszą koło bezpieczników ale nad pedałem gazu załącze fotke może wiecie gdzie je podpiąć może to ma coś z tym zwiazanego. Pozdrawiam
https://zapodaj.net/1678dab97c0f9.jpg.html
[ Dodano: 05-01-2018, 12:02 ]
I jeszcze jedno gdzie jest przekaźnik od świateł ? Pod maską czy koło bezpieczników ? |
|
|
|
 |
|
|