|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E1x 84-87] Części do starego gala |
Autor |
Wiadomość |
Jedrzej [Usunięty]
|
Wysłany: 25-03-2007, 23:07 [E1x 84-87] Części do starego gala
|
|
|
interesuje mnie czy dostane w jakiś sklepach motoryzacyjnych cześci do Gala 86r. 2.0 b i w jakich cenach (to najbardziej mnie interesuje ), a dokładnie chodzi mi o:
1. Przewód miedziany od pompy hamulcowej do tylniego koła oraz ten gumowy
2. Łożyska przód tył
3. Pompka paliwowa
4. Amorki przód tył (lub od jakiego nowszego modelu by sie nadały )
5. Klocki hamulcowe
6. Simeringi komplet do silnika
7. Uszczelka pod głowice
8. Pasek rozrzadu
9. Napinacz paska rozrządu
Interesuje mnie dostępność i cena jak by ktos miał niedaleko siebie jakiś sklep to mógłby sie dowiedzieć byłbym wdzięczny |
|
|
|
 |
qrzyh [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2007, 06:49
|
|
|
Ja kupowalem swojego Gala od faceta u ktorego stal jeszcze taki wlasnie model na oko blachy mial w bdb stanie, tylko bez silnika, mowil ze ma pojsc na zlom, wiec moze jak bedziesz chcial jakies czesci do niego czy nawet bude dla siebie w razie czego to moge ci podac kontakt Wiem ze w tych czesciach co wymieniles chodzi ci o silnik ,ale zawsze warto podpowiedziec:) |
|
|
|
 |
Jedrzej [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2007, 07:02
|
|
|
Tzn umnie silnik chodzi jak żyletka super gazy spala mi 9.8l na trasie a w cyklu mieszanym to około 11l (to chyba niejest aż tak źle ) wiadomo przecieki spod simeringów sa a co do cen tych części to chcem sie tylko zorientować ile kosztują ale dzieki za info |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2007, 10:02
|
|
|
zajrzyj na strone inter carsu o Tu, wybierz swoj model i zobacz co jest a co nie i za ile...
a jeszcze lepiej jak odezwiesz sie do mechanika pt. Tomek Michalak, kolo Mogielnicy urzeduje wiec az tak daleko nie masz, wszystko napewno ci powie. numer wyslalem na PW. |
|
|
|
 |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 24 razy Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 1577 Skąd: Chechło City
|
|
|
|
 |
Jedrzej [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2007, 23:28
|
|
|
chłopaki jak idzie moja galancina na benzynie to szok pompka okazała sie dobra choć chodziła be bezyny nie wiadomo ile uszkodzony był elektro zawór odcinający paliwo
dzieki za porady gdzie co i jak |
|
|
|
 |
bombello1 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2007, 23:39
|
|
|
Napisz jeszcze gdzie on sie znajduje-moze sie przyda.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kamilek
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 15 Kwi 2006 Posty: 1107 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 27-03-2007, 23:46
|
|
|
qrzyh napisał/a: | Ja kupowalem swojego Gala od faceta u ktorego stal jeszcze taki wlasnie model na oko blachy mial w bdb stanie, tylko bez silnika, mowil ze ma pojsc na zlom, wiec moze jak bedziesz chcial jakies czesci do niego czy nawet bude dla siebie w razie czego to moge ci podac kontakt Wiem ze w tych czesciach co wymieniles chodzi ci o silnik ,ale zawsze warto podpowiedziec:) |
Ja chcę, ja chcę!!!
PS. Jedrzej, dzwoniłeś pod ten numer, który Ci podałem na gg? |
_________________ Długa historia jeszcze nie mojego Galanta - 100% gotowy, teraz jak nowy
Galant E33 - koniec przygody
"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst |
|
|
|
 |
|
|