|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Alarm do Colta 2009 |
Autor |
Wiadomość |
Mlukasz
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 2009
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-05-2018, 17:07 Alarm do Colta 2009
|
|
|
Witajcie,
Zdecydowałem się na zakup Colta 2009, ktoś odziedziczył go w spadku i nie wie o nim zbyt wiele. Wiem, że obejrzenie go w warsztacie to podstawa. Ma przebieg okolo 122 tys. kilometrów.
To moje pierwsze Auto. Ma pilota w kluczykach, a z instrukcji znalezionej w sieci ma immobiliser, jednak nie wiem jak z alarmem.
Czy bazując na Waszych doświadczeniach możecie mi powiedzieć jaki alarm wybrać? Chodzi mi o to czy ten Colt ma magistralę CAN i alarm może być na magistralę CAN czy lepiej kupić "analogowy"?
Dodam, że trochę poszukałem i przykładowy alarm na magistralę CAN (http://www.stig.pl/alarm-ampio-can) nie ma Colta jako "wspierane" samochody.
Dziekuję za Waszą pomoc i pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|