|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] Lampka podsufitki |
Autor |
Wiadomość |
Ghostman [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2018, 19:38 [MSS ALL] Lampka podsufitki
|
|
|
Cześć
Jechałem ostatnio autem i nagle przełącznik lampki podsufitki strzelił mi w głowę. Wyjąłem lampkę i patrzę, że jeden z zaczepów mocujących jest urwany. Chciałem to przykleić, ale za mała jest powierzchnia łączenia i nie jestem w stanie tego zrobić. Macie może jakieś własne patenty na to? Zastanawiałem się żeby drugi zaczep też odciąć i w to miejsce przykleić śrubę gwintem do góry, założyć sprężynę podkładkę i zakręcić nakrętką. |
|
|
|
 |
kisian
Mitsumaniak kisian 00537
Auto: MSS 1.6 2003
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 546 Skąd: Wola Dębińska
|
Wysłany: 11-05-2018, 15:27
|
|
|
Ja zlutowałem na stałe w pozycji świecenia przy otwartych drzwiach. |
|
|
|
 |
Ghostman [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2018, 18:01
|
|
|
Udało mi się to naprawić. Przykleiłem klejem epoksydowym dwuskładnikowym 1 minutowy techniqll i między te za czepy włożyłem klinek, żeby się znowu nie złamało przy naciąganiu sprężyny. Założyłem sprężynę na przedostatni zwój i jest ok. |
|
|
|
 |
|
|