|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: tyku 13-05-2018, 19:59 |
Rejestracja auta na siebie i osobowe. |
Autor |
Wiadomość |
Dawid1111
Forumowicz
Auto: lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-05-2018, 17:05 Rejestracja auta na siebie i osobowe.
|
|
|
Witam,
Nie wiedziałem, gdzie umieścić temat więc przepraszam jeśli źle umieściłem i proszę o przeniesienie.
Zakupiłem mitshubishi lancera jako auto ciężarowe. Jutro chce iść do urzędu i przerejestrować auto na siebie i na osobowe.
Jednak w internecie można przeczytać, że sie nie da zrobić tych dwóch rzeczy od razu.
Czy to prawda?
Posiadam już ściągniętą kratkę, zaświadczenie oraz dokument z kontroli pojazdu - okręgowej.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kesz
Forumowicz

Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 31-05-2018, 20:52
|
|
|
Przegląd masz na osobowy? |
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są niewykonalne |
|
|
|
 |
PS
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer VIII 2009 1.8 143 KM
|
Wysłany: 01-06-2018, 08:28
|
|
|
Zrobisz to bez problemu za jednym razem. Miesiąc temu robiłem to samo. Musisz tylko mieć faktury z Okręgowej stacji kontroli pojazdów, że masz usuniętą kratkę i dołożony 3 pas na kanapie, oczywiście musisz mieć 3 zagłówki. Przegląd na osobówkę robią na stacji zaraz po usunięciu kratki. |
|
|
|
 |
|
|