Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Możliwości przewozowe wymiary wewnątrz
Autor Wiadomość
Uzo 
Nowy Forumowicz
Uzo

Auto: honda accord VII tourer
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 22-05-2018, 12:11   Możliwości przewozowe wymiary wewnątrz

Witam wszystkich posiadzaczy Grandisków. Bardzo mi się podoba to auto i myśle o jego zakupie. Interesuje mnie bardzo jakie są wymiary wewnątrz przestrzeni bagażowej? bo rozumie ze 3 rząd siedzen jest chowany w podłogę, ale czy drugi rząd foteli można przesunąc w stronę przednich foteli a może da się jakoś wyciągnąć lub schować ? Czy wówczas podłoda jest płaska? Jakie max długie i szerokie przedmioty można przewieść ? Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości

andrzejk1987 
Forumowicz

Auto: Grandis 2,4 MIVEC
Wysłany: 23-05-2018, 21:05   

Tylne siedzenia srodkowe mozna położyć wówczas przewozilem kanapę to ta miała chyba 2m 10cm długości a na szerokość chyba 97 cm najwięcej. Jeżeli nie schowasz a podniesiemy do góry siedzisko jak w kinie a oparcie zostanie w pionie to mozna przesunąć fotel do przodu ale wówczas wejdzie o kilka cm mniej cos około 1m80cm jeżeli liczysz na cos wiecej to tylko w busie :lol: podczas chowanego 3 rzędu siedzeń przewozilem wózek dla bliźniaków i duża torbę i jeszcze jest sporo miejsca

Uzo 
Nowy Forumowicz
Uzo

Auto: honda accord VII tourer
Wysłany: 24-05-2018, 08:36   

dzieki bardzo za odpowiedz, właśnie szukam coś ciutkę dłuzszego wewnątrz od mojego autka obecnego, autka które nie bedzie pływał jak bus i poleci 180km/h a grandek mi sie zawsze podobał. A jak wygląda składanie przedniego fotela? można go złożyc np do przodu ? u siebie przewiozłem w accordku prolile cd60 - 3 m ale leżały na desce rozdizelczej, pozdrawiam

BTV 
Forumowicz

Auto: Space Star 1.6, Grandis 2.4
Wysłany: 24-05-2018, 22:48   

Oparcie przedniego fotela nie kładzie się niestety do przodu, tylko stoi w pionie prostopadle do podłogi, dalej do przodu nie poleci. Jeśli już to wyjmujesz zagłówek z niego, kładziesz oparcie do tyłu na maxa (wcześniej trzeba odsunąć do tyłu na maxa 2 rząd), potem w 2 rzędzie też rozkładasz oparcia do tyłu na maxa bez zagłówków i wtedy wozisz długie przedmioty.

Odpowiedz do tematu