Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Nawigacja - co kupić?
Autor Wiadomość
sebus79 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-05-2018, 21:40   Nawigacja - co kupić?

Hejka.

Z góry przepraszam za pytania amatora w Grandisach ;-)

Pytanie:
Kupiłem Grandisa 2006 r 2.0 DiD.

Jaką nawigacje polecacie?
Mam na myśli cały ekran połączony z radiem aby zamontować go w miejscu nad radiem zamiast wyświetlacza.
Czy da się tak w ogóle zrobić? Jeśli tak to co mogę kupić aby pasowało oraz miało polskie mapy z możliwością aktualizacji.

Mam na myśli to miejsce zaznaczone czerwoną ramką:

Pozdrawiam
Seb.

Miciomix 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis
Wysłany: 13-06-2018, 00:32   

Nie zaglądam tu za często ale mam wrażenie że jak się na tym forum porusza temat nawigacji czy radia to robi się taka niezręczna cisza. Ja wmontowałem tablet i jaką nawigacje wgram, taką mam :D

Dołącz do grupy Mitsubishi Grandis Polska na fejsie. Tam szybciej dostaniesz odpowiedź

eremita 
Mitsumaniak

Auto: Outlander III DID
Wysłany: 13-06-2018, 11:54   

Miciomix napisał/a:
Nie zaglądam tu za często ale mam wrażenie że jak się na tym forum porusza temat nawigacji czy radia to robi się taka niezręczna cisza

To nie wina forum a fakt że to raczej rzadki temat, nawet jak szukasz po internetach prawie nic niema.
Ja zadałem to samo pytanie o radio na grupie i na forum. Tam mi doradzili transmiter :| tu konkrety :D
Jeśli dobrze się domyślam to Ty zrobiłeś prezentację jak możesz to ją tu też wstaw :) Na pewno się komuś przyda, zresztą sam się nad tym zastanawiam i mi pomoże :D .
Co do samej nawi z grandka sam chciałem ale z tego co się orientuje słabo działa więc to się mija z celem żeby inwestować w coś co jest słabe.
Tablet plus seryjne radio z przełożeniem wyświetlacza to chyba najlepsza wersja, bo masz parametry auta plus zalety tabletu :)
Tu jest jak z radia wyciągnąć aux
https://www.drive2.ru/l/1930307/
a tu info o tablecie
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=91643

tu filmik z przerobieniem konsoli pod radio 2 DIN
https://www.youtube.com/watch?v=XFzP5X7usUc

Odpowiedz do tematu