|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pojechałem za wschodnią granicę i... Szukam wahacza ;) |
Autor |
Wiadomość |
Chrisu
Nowy Forumowicz
Auto: Santamo
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-07-2018, 12:39 Pojechałem za wschodnią granicę i... Szukam wahacza ;)
|
|
|
Koledzy i koleżanki, otóż sprawa jest następująca. Będąc u naszych wschodnich sąsiadów na meczu Polska-Japonia, na UA niestety pękł mi wahacz. Szukam na alledrogo i widzę jeden i to jeszcze zardzewiały na maksa, nowych za diabła znaleźć nie mogę. Powiedzcie gdzie szukać? A może ktoś zna numer części i w ten sposób będzie mi łatwiej go znaleźć?
Mój PrawieMitsubishi to Hyundai Santamo, czyli SpaceWagon II gen. A może space runner ma te same wahacze?
Pomóżcie, bo ostatni dobry samochód poszedł się... naprawiać |
|
|
|
 |
FTOrek
Forumowicz
Auto: COLT CJ5A
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 668 Skąd: Dolnośląskie
|
Wysłany: 06-07-2018, 20:03
|
|
|
Witam.Nie kupuj wahacza z Runnera bo sa inne.Napisz ,ktory wahacz.Mysle ,ze bede mogl Ci pomoc. |
_________________ 161261 |
|
|
|
 |
Chrisu
Nowy Forumowicz
Auto: Santamo
|
Wysłany: 11-07-2018, 14:30
|
|
|
Wahacz prawy tył.
Sorki, że dopiero dzisiaj odpisuję, ale miałem zajoba w pracy |
|
|
|
 |
FTOrek
Forumowicz
Auto: COLT CJ5A
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 668 Skąd: Dolnośląskie
|
Wysłany: 12-07-2018, 09:52
|
|
|
Witam.Kolega miał całego wagona na części.Przednie wahacze sprzedał, tył poszedł na złom.Jeśli mogę Ci radzić.Szukaj właśnie wagona na części i pytaj o wahacz tył.Rzadko się psuja i ludziska je wyrzucają. |
_________________ 161261 |
|
|
|
 |
|
|