Możliwości przewozowe wymiary wewnątrz |
Autor |
Wiadomość |
Uzo
Nowy Forumowicz Uzo
Auto: honda accord VII tourer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2018, 12:11 Możliwości przewozowe wymiary wewnątrz
|
|
|
Witam wszystkich posiadzaczy Grandisków. Bardzo mi się podoba to auto i myśle o jego zakupie. Interesuje mnie bardzo jakie są wymiary wewnątrz przestrzeni bagażowej? bo rozumie ze 3 rząd siedzen jest chowany w podłogę, ale czy drugi rząd foteli można przesunąc w stronę przednich foteli a może da się jakoś wyciągnąć lub schować ? Czy wówczas podłoda jest płaska? Jakie max długie i szerokie przedmioty można przewieść ? Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości |
|
|
|
 |
andrzejk1987
Forumowicz
Auto: Grandis 2,4 MIVEC
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Maj 2015 Posty: 130 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 23-05-2018, 21:05
|
|
|
Tylne siedzenia srodkowe mozna położyć wówczas przewozilem kanapę to ta miała chyba 2m 10cm długości a na szerokość chyba 97 cm najwięcej. Jeżeli nie schowasz a podniesiemy do góry siedzisko jak w kinie a oparcie zostanie w pionie to mozna przesunąć fotel do przodu ale wówczas wejdzie o kilka cm mniej cos około 1m80cm jeżeli liczysz na cos wiecej to tylko w busie podczas chowanego 3 rzędu siedzeń przewozilem wózek dla bliźniaków i duża torbę i jeszcze jest sporo miejsca |
|
 |
Uzo
Nowy Forumowicz Uzo
Auto: honda accord VII tourer
|
Wysłany: 24-05-2018, 08:36
|
|
|
dzieki bardzo za odpowiedz, właśnie szukam coś ciutkę dłuzszego wewnątrz od mojego autka obecnego, autka które nie bedzie pływał jak bus i poleci 180km/h a grandek mi sie zawsze podobał. A jak wygląda składanie przedniego fotela? można go złożyc np do przodu ? u siebie przewiozłem w accordku prolile cd60 - 3 m ale leżały na desce rozdizelczej, pozdrawiam |
|
|
|
 |
BTV
Forumowicz
Auto: Space Star 1.6, Grandis 2.4
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Wrz 2010 Posty: 144 Skąd: Puławy
|
Wysłany: 24-05-2018, 22:48
|
|
|
Oparcie przedniego fotela nie kładzie się niestety do przodu, tylko stoi w pionie prostopadle do podłogi, dalej do przodu nie poleci. Jeśli już to wyjmujesz zagłówek z niego, kładziesz oparcie do tyłu na maxa (wcześniej trzeba odsunąć do tyłu na maxa 2 rząd), potem w 2 rzędzie też rozkładasz oparcia do tyłu na maxa bez zagłówków i wtedy wozisz długie przedmioty. |
|
|
|
 |
|