|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Misiek w potrzebie |
Autor |
Wiadomość |
Kamszty
Nowy Forumowicz
Auto: OUTLANDER ; COLT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-07-2018, 18:46 Misiek w potrzebie
|
|
|
Witam
Ostatnio w Anglii strzelił mi pasek rozrządu.
Gdyby to nie była Anglia wymienił bym cały silnik bądź naprawił siebie w garazu. Ale ze względu na ceny tutaj zostało mi naprawić go w warunkach polowych na parkingu. Jest tu ktos kto kiedyś rozkręcał głowice w outlanderze 2.0 100kw 4x4 ?? Aktualnie walczę ze śruba od kolektora wydechowego do której niema dostępu .
[ Dodano: 12-07-2018, 18:52 ]
chodzi mi głównie o tą śrubę niema zabardzo jak do niej dojść. Pytanie brzmi ściągał ktoś kiedyś kolektor ?? Jakieś porady ?? |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 16-07-2018, 13:30
|
|
|
A co serwisówka mówi na to? Nie wiem o którą śrubę chodzi ale może trzeba coś wcześniej zdemontować. |
|
|
|
 |
Kamszty
Nowy Forumowicz
Auto: OUTLANDER ; COLT
|
Wysłany: 16-07-2018, 23:48
|
|
|
Właśnie dostałem serwisowke w rękę. I wkoncu to odkrecilem. Jednak bez odpowoednich kluczy to nie robota. Jutro dolot i zobaczymy co się tam odwalilo. Dzięki wielkie będę pewnie miał do was kilka pytań ale muszę wkoncu głowice ściągnąć. |
|
|
|
 |
|
|