|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 14-08-2007, 22:43 |
[E5x 92-96] Jak sprawnie wymienić płyn od sprzęgła |
Autor |
Wiadomość |
Jacech1 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-03-2007, 21:13 [E5x 92-96] Jak sprawnie wymienić płyn od sprzęgła
|
|
|
Witam
czy macie jakąś metodę na sprawną wymianę płynu od sprzęgła?? |
|
|
|
 |
Jedrzej [Usunięty]
|
Wysłany: 30-03-2007, 23:49
|
|
|
odkręć przy pompce ( tłoczku, popychaczu i jakie tam jeszcze nazwy są) przy skrzyni przewód ( rórke) przepompój pedałem aż cały płyn wypłycie zalej odrobiną nowego i przepompuj aż wypłynie w celu przepłukania ewentualnie wypłynięcia syfu w przewodach i pompce potem dokręć przewód ( ale nie na max) zalej płynem i pompuj pedałem aż poleci bez powietrza potem dokręć przewód niech ktoś ci pomoże i pompuje pedałem kilka razy i mocno nacista a ty popuść odpowietrznik ( najlepeij przed zalaniem płynem sparawdzić czy da sie odkrecić zawsze są z tym problemy bo kluczyk bodajże 10 sie obślizguje i trzeba jakiejś cangi używać) i takją czynność powtórz kilka razy i będziesz miał sprzęgło jak ta lala |
|
|
|
 |
|
|