|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Radio, przejsciowka |
Autor |
Wiadomość |
rulka1992
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Pinin
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-08-2018, 09:38 Radio, przejsciowka
|
|
|
Witam
Posiadam mitsubisbi pajero pinin. Rok produkcji 2001, poj 1999
Mam pytanko odnosnie przejsciowki do radia. Wystaja mi 2 oryginalne kostki. Czy potrzebuje przejsciowke na iso rowniez z dwoma wejsciami na te kostki? Czy wystarczy ta przejsciowka z wejsciem pod ta wieksza kostke?
Tej trzeciej malej nie mam. Sa tylko te dwie wieksze |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21006 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 28-08-2018, 10:28
|
|
|
Jeśli masz do tej pory radio oryginalne Mitsubishi i chcesz założyć coś innej marki to musisz kupić przejściówkę Mitsubishi - ISO. Jak dobrze pamiętam to ta mniejsza kostka jest od wyświetlacz centralnego i jej nie podpinasz. Po montażu nowego radia na wyświetlaczu nie będzie miał danych RDS radia i nie będziesz mógł prosto zmieniać danych wyświetlanych na wyświetlaczu czyli spalania, śr. prędkości itd. Tylko pamiętaj aby podpiąć masę auta do kabelka z oczkiem przy przejściówce. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
rulka1992
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Pinin
|
Wysłany: 28-08-2018, 10:57
|