|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi lancer viii sedan przebiegi i problemy z lpg |
Autor |
Wiadomość |
Marcin1997
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Ralliart
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-08-2018, 22:53 Mitsubishi lancer viii sedan przebiegi i problemy z lpg
|
|
|
Witam wszystkich piszę tutaj ponieważ zamierzam kupić Lancera 1.8 i chcę zamontować również do niego instalacje LPG i tu moje pytania jakie macie przebiegi z gazem ? Czy występowały jakieś usterki ? Czy regulowaliście luzy zaworowe? I czy wymienialiście rozrząd ? |
Ostatnio zmieniony przez Marcin1997 04-09-2018, 23:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 3185 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 01-09-2018, 20:51
|
|
|
Witaj na Forum.
178kkm w tym 175kkm na LPG w 1.8 143KM. Głowica przystosowana do LPG - nic nie regulowałem nic nie wymieniłem - sprzedaż Lancera jest bliżej niż dalej, więc pojadę na porządny serwis (chciałem sprawdzić właśnie luzy i łańcuch i jeszcze ew. przekładnie - tj. trzeci bieg.).
Krótko mówiąc w zasadzie tylko eksploatacja.
Zajrzyj do wątku - Nasze przebieg oraz wątku o LPG. |
|
|
|
 |
|
|