|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.5 V6] Problem z napędami. |
Autor |
Wiadomość |
Salsa555
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Long V6 3500
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-09-2018, 18:17 [3.5 V6] Problem z napędami.
|
|
|
Witam serdecznie. Dzisiaj wyciągałem swoim Pajero z wody skuter. Miało to miejsce na plaży więc zblokowałem napędy. Po wyjechaniu nie mogłem przełączyć dźwigni ze skrajnej pozycji na 2H. Gdy to się udało po jakimś tam szarpaniu ruszyłem do przodu. Od tej pory co jakiś czas mruga na czerwona lampka A/T oraz Check Engine. Często Check zapala się jednocześnie z A/T i zaraz gaśnie. Nie czuję by napędy był spięte. Może coś doradzicie... Z góry dziękuję i pozdrawiam... |
|
|
|
 |
tomekr
Forumowicz
Auto: Pajero Sport 3.0 automat
|
Wysłany: 13-09-2018, 07:32
|
|
|
Takie pytanie celem uzupełnienia, czy może wjechałeś samochodem do wody? |
|
|
|
 |
Salsa555
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Long V6 3500
|
Wysłany: 13-09-2018, 08:34
|
|
|
tomekr napisał/a: | Takie pytanie celem uzupełnienia, czy może wjechałeś samochodem do wody? |
Nie kolego, przyczepa ze skuterem stała na brzegu. Miałem zamoczone opony na 5cm więc napędy nie były moczone. Powiem ci że ten problem sam ustąpił na tą chwilę. Tyle że mam lęk przed ich kolejnym użyciem . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|