|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pierwszy Lancer |
Autor |
Wiadomość |
kiniol
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-09-2018, 12:30 pierwszy Lancer
|
|
|
cześć,
mam zamiar przesiąść się z Mazdy 323F 1.6 na Lancera. Ponieważ robię trochę km planuję z niego zrobić zapalniczkę Czytałam różne opinie, nawet próbowałam zasięgnąć info u gaziarzy. I tak, jedni twierdzą, że najlepiej instalować gaz w silnikach 1.6 MIVEC, ale widziałam, ze MIVECi są też 1.8, interesuje mnie raczej auto po 2010 roku.
Proszę o opinię jakie są Wasze doświadczenia z gazem i czy rzeczywiście skupić się na silniku 1.6 czy na MIVECu ogólnie, czy może jednak nie ma to większego znaczenia i raczej powinnam się skupić na odpowiedniej instalacji i instalującym
Zastanawiam się również z czego wynikają różnice w wyposażeniu jeśli większość aut wg VIN jest w wersji INFORM. Interesuje mnie raczej coś bliżej Instyle.
Może macie jakiegoś godnego polecenia człowieka, który zajmuje się sprowadzaniem/sprzedażą. Już chyba większość ogłoszeń znam na pamięć. |
|
|
|
 |
|
|