Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
L200 2.5 D 75KM potrzebne info i opinie
Autor Wiadomość
Bury-Tom 
Nowy Forumowicz

Auto: L200
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-12-2018, 09:18   L200 2.5 D 75KM potrzebne info i opinie

Cześć. Pochwalę się że zanabyłem ale mocno przez przypadek bo zadziałała zasada CCC i to jeszcze w promocji jak z Media markt Mitsubishi L200 z silnikem 2.5 D z rocznika 2004 , blokada mostu , 4 drzwi. Przebieg real 240tyś. ale wizualnie tragedia ( pracował w firmie gdzie roboty sa czesto w terenie). I teraz moje pytanie : może ktoś tu z szanownego towarzystwa miał zna lub znał kogoś kto miał ten silnik czyli 2.5 DIESEL całe 75 KM. Nie mogę znaleśc prawie w ogółe info o tym silniku i idących za tym doznaniach. Podobno były montowane do rocznika 2001, i tylko w wersji 2WD. Może słówko do czego go potrzebuje. Miałby posłuzyc jako baza pod budowe prostego kampera 4x4 z stałą zabudową na du pie ( rodzinne wycieczki 2+2 na dalszy i bliższy wschód) , lift , wieksze AT, lekkie uzbrojenie.
Może ktos jeżdził na takim silniku w pajero LONG lub L200 bo zastanawiam sie czy jednak uciagnie a na przelotówce nie bedzie problemu 100 -110 jechac. Co do przyspieszenia to informuje że wychowalem sie na LJ tach z 2.4 :biggrin: , Disco ( to juz była traktowana jako osobówka ) , tak więc bez kasztanów i wykazywania wyższości 136KM nad152KM lub że poniżej 3000 cm i bez turba to nie jedzie. Auto juz stoi juz pod domem za cene że nawet przebolałem brak klimy co było priorytetem :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu