Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Adaho_krak
26-06-2008, 20:00
Szukam MSR lub MSW - pomocy dla nowego
Autor Wiadomość
JanekP
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2007, 18:04   Szukam MSR lub MSW - pomocy dla nowego

Witam. Jestem nowy i nie nowy, śledze tematy na forum od ok. 3 miesięcy, aż się zdecydowałem prosić Was o pomoc. Mam Colta 1990-ale już się kończy, niestety. Choroba jaka mnie zrzera to: kolejny mitsh, a że mam rodzinkę x4 w sumie, to szukam MSR lub MSW: ABS, hak, benzyna super jeżeli z gazem oryginalnym, cenowo okolice 14 tys. czy mogę Was prosić o przeprowadzenie oględziny tych pojazdów, odrazu podam kilka, aby później się nie rozdrabniać:
1 MSR Jarocin
2 MSR Kraków
3 MSR Łódź
4 MSR Cieszyn
5 MSR Rzeszów
6 MSR CZerwony Most ok. Skarżyska Kamiennego
1 MSW Skoczów śląskie
2 MSW Ełk
A może Wy macie jakieś propozycje. Bardzo proszę o pomoc. Głowa mnie boli od kilku tygodni już nie mówiąc o innych problemach z tego powodu, a i "leczenie się" nic nie pomaga. Liczę na odzew.

Sopoth
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2007, 19:45   

Hejka! Ja mam ten sam problem!szukam Runnera i mi mózg się lasuje.Najgorsze że wszystkie samochody które wpadły mi w oko są od 250 km w zwyż ode mnie!Nie wiem ile zapłacę za rachunek telefoniczny hehehe ja szukam runnera bo jest bardziej miejski i ma 1800cm silnik.Wyboru za dużego nie ma.Powodzenia i mam nadzieję że następnym razem spotkamy się na forum MSR Pozdrawiam Sławek

JanekP
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2007, 08:00   

Witam i co z tego, że jest nas dwóch. I tylko dwóch... liczyłem na pomoc, a mogę się sianem wypchać, szkoda. Pozdrawiam

DarekCz
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2007, 11:17   

jedyną pomoc jaka Ci mogę zaoferować to za mam do sprzedania MSW dane są w dziale KUPIE/SPRZEDAM http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=9613.

JanekP
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2007, 12:55   

Prześli mi szczegółowe zdjęcia: jakieś mankamenty wziualne, wnętrze, itp., czy tapicerka jest zabrudzona - nie do umycia?, stan wizualny - to wszytsko dla żony, dla mnie musi cykać dobrze.

DarekCz
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2007, 14:21   

odezwij sie na GG

mitsu-fan
[Usunięty]

Wysłany: 15-04-2007, 01:46   

looknij na www.mobile.de
jest tam tego naprawde dużo w różnych wersjach wyposażenia, rocznikach, w różnych cenach od 1000 eur w górę.

JanekP
[Usunięty]

Wysłany: 16-04-2007, 11:04   

Dzięki za odzew, ale ja jestem taki chłopak, że trochę się boje kupywać coś czego fizycznie nie dotknąłem - byłem na tej stronie, fajne wozy ale dobrać się do nich...czas, itp. ale i tak dzięki

Odpowiedz do tematu