| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| [Cari 1.9TD] Problem ze zwrotnicą |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | ario   Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma
 Kraj/Country: Polska

| 

|    Wysłany: 03-01-2019, 22:05   [Cari 1.9TD] Problem ze zwrotnicą |   
 |  
               | 
 |  
               | Na początek witam (ponownie). Kiedyś byłem na forum jak sam jeździłem Carismą, teraz jestem tu w imieniu szwagra (niekomputerowego). 
 Ma Carismę 1.9TD z 1997 i padła mu zwrotnica. Niestety nigdzie nie może kupić zamiennika. Czy ktoś z Was ma może na zbyciu albo jest w stanie pomóc gdzie kupić?
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | apg2312   Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 03-01-2019, 23:35 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | ario napisał/a: |  	  | Niestety nigdzie nie może kupić zamiennika | 
 Może nie być, Carisma to w końcu auto wypuszczone w małej serii, bo co to jest 400 tyś egzemplarzy ? Zawsze zostają używki albo ORI nówka w ASO.
 |  
				| _________________ Adam
 .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
 Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |