|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Radio brak prądu ? |
Autor |
Wiadomość |
Rysiek123
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero pinin 1.8gdi 3d
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-03-2019, 19:13 Radio brak prądu ?
|
|
|
Cześć i czołem , jestem nowy i stałem się posiadaczem piniaaka.
Mam z nim kilka problemów oczywiście standardowo mcpershona oraz inne naprawy blacharskie
Lecz problem leży z radiem , oryginalne nie działa zamiennik które mam na próbkę również nie.
Sprawdziłem bezpieczniki pod maska w żółtej obwódce oraz pod nogami kierowcy ale wszystko ok. Co jeszcze sprawdzić ? Nie dochodzi prąd na koske. Dzięki za podpowiedzi |
|
|
|
 |
Mefisto92
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Pinin 1.8 GDI
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Maj 2018 Posty: 13 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 07-03-2019, 22:07
|
|
|
O proszę, brzmi jak nowy właściciel mojego Pinina Miałem nadzieję że problem z radiem okażę się łatwy do rozwiązania, mi jeszcze niedawno działało i nie mam pojęcia co mogło się uszkodzić, samochód przez ostatni czas stał w garażu nie używany. A tak poza tematem pokaż kiedyś roboty blacharskie które przy nim zrobisz, jestem ciekaw jak poważne były jego problemy z rudą |
|
|
|
 |
Rysiek123
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero pinin 1.8gdi 3d
|
Wysłany: 19-05-2019, 22:46
|
|
|
Jasne , z radiem jak sie później okazało niestety spalony bezpiecznik którego nie znalazłem.
A naprawy blacharskie hmmm. Pokaze kilka fotek , trochę go zamotałam , pozostaje mi włożyć inne mcperhsony od xtraila i lepsze opony.
Narazie wyglada tak:
Dosyć mocno eksploatuje go w terenie i narazie jesscze wszystko trzyma się kupy (ramą)
Oczywiście co wyjazd w teren to urwany łącznik albo ukręcona połos czy skrzywiony drążek.
Spalanie nie zachwyca bo w terenie 100km za 100zl . |
|
|
|
 |
Mefisto92
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Pinin 1.8 GDI
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Maj 2018 Posty: 13 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 22-05-2019, 20:16