|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.2 DID] Transmission service required |
Autor |
Wiadomość |
Pablo1982
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.2.156km 2010r auto
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-04-2019, 12:56 [II 2.2 DID] Transmission service required
|
|
|
Cześć
Witam kupiłem Outlandera 2.2 156km 2010r z automatyczną skrzynia biegów zaczął pojawiać sie komunikat transmission service required co jakiś czas i zaraz gaśnie skrzynia chodzi ładnie zmienia czysto i płynnie bez poślizgu w aso gościu powiedział ze skrzynia do dalszej diagnozy ale sam koszt wyjęcia to 3 tyś więc łałmoże ktoś miał podobny komunikat o błędzie i cos podpowie z góry dzięki pozdrawiam. |
_________________ Pablo |
|
|
|
 |
spirosun
Forumowicz
Auto: Outlander III
|
Wysłany: 23-04-2019, 10:18
|
|
|
zacznij od sprawdzenia poziomu oleju, dodatkowo podłacz pod komputer i sprawdz co powoduje błąd w skrzyni. Bez tego ani rusz. Może wystarczy jakiś czujnik, może problem z olejem (za dużo za mało) |
|
|
|
 |
potentator
Forumowicz
Auto: Mitsu
|
Wysłany: 23-04-2019, 12:46
|
|
|
Odpuść aso, kupuj delphi albo lexie i diagnozuj sam. Mnie same diagnozy z których nic nie wynikało zapłaciłem 1000 zł. A ze swojego problemu sam wyszedłem dzięki forum i własnej dedukcji... |
|
|
|
 |
|
|