|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Krzyzak 16-04-2019, 17:20 |
Galant do ślubu? |
Autor |
Wiadomość |
czemu
Nowy Forumowicz
Auto: 4G64
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-04-2019, 12:57 Galant do ślubu?
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Od dawna wielu moich znajomych wie, że za galantami oglądam się bardziej, niż za jakimkolwiek innym samochodem. Doszło do tego, że nabyłem własnego - i teraz już łatka kolesia z obsesją na punkcie galantów całkowicie nie odpuszcza. Kiedyś postaram się zebrać do kupy wszystkie memy, które zostały utworzone w związku z moim nowym nabytkiem, żeby Wam udowodnić, jak znajomi mnie prześladują w tej kwestii
Ale do rzeczy:
19 lipca, więc już całkiem niedługo - bierzemy z narzeczoną ślub. Wesele będzie całkiem na luzie bez wielkiej pompy. Trampki, te sprawy. I stwierdziliśmy, że w sumie z racji tego, że tak jestem kojarzony z galantem - może fajnie by było przejechać się pod kościół i spod kościoła na salę - takim właśnie reprezentantem japońskiej motoryzacji, chociażby dla poprawienia samopoczucia znajomym znającym moje zamiłowanie. Problem w tym, że mój prezentuje się póki co wybitnie słabo. Pytanie w związku z tym do forumowiczów - czy ktoś nie chciałbym może na jeden dzień zamienić się galantami, albo zawieźć nas do ślubu? Oczywiście paliwo, myjnię stawiam. Nie wspominając już o wódce weselnej .
Jeśli ktoś byłby zainteresowany "współpracą", proszę o kontakt na priv ze zdjęciem samochodu. Niestety, ale narzeczona musi zaakceptować "kandydata" . U mnie przeszłoby 99% chętnych. . A narzeczona jest wybredna, bo póki nie kupiłem własnego - żaden się jej nie podobał.
Mimo, że jestem dość świeżym użytkownikiem i w dodatku słabo zaangażowanym w życie forum (niestety praca, remont, ślub i naprawianie galanta odbierają mi niemal cały wolny czas), zachęcam Was również do zrobienia "bramy" weselnej. Jeśli ktoś miałby ochotę się stawić, również gwarantuję "weselną" rzecz jasna |
_________________ Galant VIII 2.4 2019-?
Mondeo mk2 2.0 2016-2018 [*]
Golf mk2 1.3 2015-2016 [*] |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
|
Wysłany: 03-04-2019, 16:57
|
|
|
Może poproś moderatora lub admina do przeniesienia tematu do tego działu :
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=58
Dp 19 lipca jest jeszcze trochę czasu, pewnie jakiś galanciarz się znajdzie |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
Bzyko
Nowy Forumowicz
Auto: Gal 8 2,5 i Gal 8 2,0
|
Wysłany: 15-04-2019, 00:45
|
|
|
Lubię ludzi z pasją
Zawiózł bym Cię z chęcią, ale trochę daleko...
Poza tym jak już jeden Gal, to pomyśl o ile fajniej byłoby pojechać w eskorcie iluś tam...
 |
|
|
|
 |
Semien
Nowy Forumowicz

Auto: Galant EA5A
|
Wysłany: 22-04-2019, 19:47
|
|
|
Bzyko napisał/a: | Lubię ludzi z pasją
Zawiózł bym Cię z chęcią, ale trochę daleko...
Poza tym jak już jeden Gal, to pomyśl o ile fajniej byłoby pojechać w eskorcie iluś tam...
Obrazek |
Też bym pomógł, ale w tym roku nie zdążę ogarnąć swojego egzemplarza...
Też miałem pisać, żebyś poprosił o kilku, choć to trochę średnio, aby na Twoim weselu pojawiło się kilku nieznajomych. |
_________________ '99 Galant EA5A - 6A13 SOHC 2.5
'98 Galant EA6W - 4D68T SOHC 2.0
'15 Yaris 1.0
'00 Vectra 1.6
'93 Civic EG3 - D13B2 SOHC 1.3
 |
|
|
|
 |
czemu
Nowy Forumowicz
Auto: 4G64
|
Wysłany: 23-04-2019, 10:41
|
|
|
Dzięki za zainteresowanie
W sumie nie miałbym nic przeciwko jakiejś "eskorcie", a byłby to miły akcent. Niestety mimo wszystko widzę, że zainteresowanie mniejsze niż się spodziewałem |
_________________ Galant VIII 2.4 2019-?
Mondeo mk2 2.0 2016-2018 [*]
Golf mk2 1.3 2015-2016 [*] |
|
|
|
 |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
|
Wysłany: 22-05-2019, 11:10
|
|
|
Kurczę jaki fajny temat mi umknął...
czemu, jesteś dalej zainteresowany galantem? Zapuszczę wici wśród moich znajomych z Galami. A co do bramy to interesuje Cię jakiś inny przedstawiciel japońskiej motoryzacji?? |
_________________ Gdy obowiązek wezwie mnie,
Tam wszędzie, gdzie się pali,
Ty mi, o Panie, siłę daj,
Bym życie ludzkie ocalił.
Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Legenda we własnym garażu: http://forum.mitsumaniaki...1502384#1502384
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA I SUBSKRYPCJI MOJEGO KANAŁU NA YT
https://www.youtube.com/c...sgoaAdLHmEnzUrg A czy Ty Gość już subskrybujesz?
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
|
|