|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] Szyba przednia |
Autor |
Wiadomość |
Ibram
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-04-2019, 20:40 [1G 90-94] Szyba przednia
|
|
|
Witam
Mam zamiar na dniach zakupić Eclipse 1G (prawdopodobnie rok 95, nie sprawdzałem w dowodzie ale tak jest w ogłoszeniu)2.0. Ma ona pękniecie szyby w górnym lewym rogu (od wewnątrz lewy, strona kierowcy). Kilka lat temu miałem taki modeli kupiłem z pęknięciami szyby w lewym i prawym rogu. Wymieniłem szybę w profesjonalnym punkcie Saint-Gobain. Po tygodniu ta nowa szyba znów popękała w tych samych miejscach. na gwarancji wymienili mi ponownie na nową. Po dwóch tygodniach znów pęknięcie tym razem lewy górny róg.
Moje pytanie - czy ktoś coś o tym wie, bo zdaje mi się, ze to ogólny problem. Czy może ja mam takiego pecha ? Może ktoś wie jak temu zaradzić, bo auto chcę kupić i odrestaurować, w pierwszej kolejności wymienić szybę, ale bez sensu jeśli to ma się powtarzać.
Pozdrawiam
Krzysztof |
|
|
|
 |
|
|