|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kalibracja/adaptacja czujnika deszczu |
Autor |
Wiadomość |
Sebastian_T
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2, 2011
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 229 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 30-08-2019, 14:33 Kalibracja/adaptacja czujnika deszczu
|
|
|
Wymieniłem szybę czołową, i teraz po włączeniu stacyjki raz machają mi wycieraczki (gdy ustawiony przełącznik na Auto). W rozmowie ze Zbyszkiem - konieczna kalibracja czujnika.
"Mój" przydomowy serwisant nie ma komputera, żeby to sprawdzić i ew. zmienić (on taki bardziej od części mechanicznych jest dłubek, nie elektryk/elektronik).
Podpowiedzcie - wystarczy zwykły diagnostyczny komputer (co można błędy sprawdzić itd.), czy ten "specjalny"? (Pajero IV, 2011)
Oraz ewentualnie - kto aktualnie w Warszawie, poza ASO, ma dostęp do komputera i mógłby to zrobić, podpowiecie? (ASO liczy za wpięcie wtyczki taką kasę, że ja dziękuję...)
(bo ja do Zbyszka z reguły jeżdżę, jak coś poważniejszego trzeba, w Warszawie więc nie mam kontaktów...) |
_________________ Sebastian_T |
|
|
|
 |
|
|