Wymiana plasticów deski rozdzielczej -kokpitu itp |
Autor |
Wiadomość |
Szadi
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 DI-D
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 05-09-2019, 12:52 Wymiana plasticów deski rozdzielczej -kokpitu itp
|
|
|
Wymiana plasticów deski rozdzielczej -kokpitu
Witajcie pochwale sie jako i z na moim lokalnym auto zlomie pojawil sie outlander z 11 roku do rozbiórki oraz drugi 09 szybko tam pojechalem bylem 1szy wiec poczestowalem sie Plastikami z kokpitu moej byly strasznie podrapane porysowane wiadomo latwo o zadrapania u nas ;/ .demontarz szybki kilka srubek i na wcisk klips
Nic trudnego kazdy sobie poradzil by z tym :)do tego dobralem jeszcze kilka innych drobiazgów wrazie W . Nie wspominajac o galce zmiany biegów bo byla do wyszarpania no i ten wycierajacy sie plastik od boczka dzrzwi .. ciezko bylo znalesc bez skazy i otrac ale sie udalo ..
wyszarpalem tez na wymiane obudowy chromowane pokrywki lusterek moje byly juz zmeczone , okazjonalnie tez zaciski chamulcowe wraz z Jarzmami ,jakie bylo moje zdziwienie gdy kilka chwil pozniej zjechalo sie 3 innych fanów Modelu i marki i kazdy wyszarpywal co mogl do swojego .. od relingów DVD itp. az po czesci do silnika.. wiadomo ciezko o czesci do naszych Outlanderów.
Po wymianie outlander zyskal na wartosci jak i na kosmetycznych walorach <3 kochamy to auto za Wszystkie jego zalety
Macie jeszcze jakies pomysly sugestie co mozna wytargac co czesto pada w naszych outlanderach i warto miec jako zamiennik trudno dostempny niestety auto idze do zgniatarki w czwartek nastempny tydzien wiec szkoda by bylo
a tu dawca
juz Po SPA
|
|
|
|
 |
kajos
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 Helmut
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 09 Mar 2017 Posty: 1090 Skąd: Chodziez
|
Wysłany: 05-09-2019, 18:44
|
|
|
zeby bylo blizej tobym podjechal i przytulil kierownice
moja sie wytarla w jednym miejscu od mocnego czyszczenia
a do wziecia jest duzo
jesli zderzaki sa cale to brac
lampy przednie jak sa w dobrym stanie klosze tylko nie wiem czy idzie przerobic to na EU bo to angol |
_________________ Mam schematy elektryczne do Outlandera II. Jak ktos chce to daj znac |
|
|
|
 |
supeer
Forumowicz
Auto: C-crosser 2.2 2010r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2015 Posty: 217 Skąd: Elbląg
|
|
|
|
 |
Szadi
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 DI-D
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 06-09-2019, 15:43
|
|
|
Auto jest w Irlandi Polnocnej za daleko Kolego ;P a wysylac sie nie oplaca
Dekiel od swiatel sobie juz wiziolem bo lubia ginac
Oj tak sporo od wyszarpania jest.. nie wiem czy jeszcze jest tam auto
Co do kierowinicy to cena spora bo koles zyczyl sobie 70-80£ ..
bo airbag. |
|
|
|
 |
|