Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mój Outlander Turbo
Autor Wiadomość
Danielson 
Nowy Forumowicz

Auto: 2.0 Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-10-2019, 21:48   Mój Outlander Turbo

Witam Panowie,

Postanowiłem się pokazać...

A teraz historia w punktach:
1. Auto znalezione i sprowadzone ze Szwajcarii.
2. Po zakupie wymienione jakieś tam tulejki, końcówki, tarcze, klocki, odgrzybiona i nabita klima, wyprane i przygotowane do własnego użytku.
3. Po 4 miesiącach jazdy na benzynie (koszty) zamontowana instalacja Gazowa STAG w fabrycznym serwisie firmy AC. Porządnie skalibrowana i zamontowana z najwyższą sztuką.
4. Przez 2 lata Mój Outlander przebył ze mną około 15. Tysi KM. Raz wystartowałem w krótkim zimowym KJS pt. „kręcimy się dookoła opon”.
6. Z racji tego, że mam już kolejne plany i inne "marzenia".... nacieszyłem się, i podjąłem decyzję o sprzedaży 😉

A teraz krótko o zdjęciach

a) Widoczne na kielichach oznaki rdzy są takie jak widać (nie robię celowo, żeby przyszły
kupujący wiedział co ma)
b) Spody drzwi i po lusterkami ? - nie ma żadnej.
c) Tylne nadkola – owszem – na rantach nadkoli coś się pojawia
d) Tylne sanki – stan ideał,
e) Przednie sanki – spokojnie jeszcze wytrzymają ze dwa lata, ale trzeba się zainteresować.
f) Turbina, kolektor, i jakieś pocenie się silnika – nie występuje. ( suchy, czysty i zakurzony)
g) Siłę hamulca ? Ręczny trzyma, aż „dupa” siada. 😉

Taka to krótka historia mojego spełnionego marzenia.

Ostatnio zmieniony przez Danielson 23-05-2020, 22:31, w całości zmieniany 6 razy  

MitsuGo 
Forumowicz
LPG 11.6 l/100km

Auto: cs9w 2.0, CY 1.6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-10-2019, 12:45   

Pewne zdjęcia w ogłoszeniach są mało spotykane, raczej wszystko zawsze błyszczy a rudą się ukrywa co w/g mnie jest złe.
Ktoś co zamierza nabyć samochód woli widzieć czy sobie darować na starcie czy patrząc na rocznik, cenę, odległość do sprzedającego i fotki chce jednak obejrzeć dany egzemplarz.
Każde auto można kupić ale trzeba mieć świadomość przed wyjazdem np. 300 km w jedną stronę co z grubsza jest do roboty i czy chce się w to bawić.
Pewnie, że nie wszystko można zobaczyć na fotach ale to co można powinno być widoczne. Teraz Twoja oferta jest w/g mnie uczciwie pokazana co nie znaczy, że znajdziesz nabywcę.
W dwa lata 15 tys km to dość mało, LPG nie było raczej warto zakładać ale za to kupujący ma prawie nową instalkę znanego i cenionego producenta.
Moim L7 w niecały rok zrobiłem 20 tys. i cieszę się, że dwa miechy po kupnie wstawiłem lpg ale ja od razu zakładałem, że Misiek ma być ze mną kilka lat.
Nie wiem czy wytrzyma ale jestem dobrej myśli :) Powodzenia w sprzedaży.

Odpowiedz do tematu