|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.8 TD] Trzesie budą na niskich obrotach podczas jazdy |
Autor |
Wiadomość |
szofer33
Forumowicz
Auto: Pajero II 2.8 3D SuperSelect
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Wrz 2017 Posty: 118 Skąd: Bieszczady
|
Wysłany: 19-10-2019, 20:34 [2.8 TD] Trzesie budą na niskich obrotach podczas jazdy
|
|
|
Witam kolegów. Od pewnego czasu trzęsie mi budą przy wolnych obrotach. Jak ruszam albo przy redukcji na mniejszy bieg zwłaszcza z 3 na 2 i na 1.Wymieniłem wszystkie poduszki pod silnikiem, skrzynią, reduktorem, miedzy ramą a budą i dalej to samo. Dzisiaj zauważyłem że jak nacisnę lekko pedał sprzęgła jak trzęsie ( auto nadal ma ciąg ) to wszystko ustaje. Położę lekko nogę na pedale i przestaję trzepać budą. Czy to oznaka padłego sprzęgła czy może jakaś drobniejsza sprawa??
Proszę was o poradę. Jeśli to sprzęgło to ile sobie liczą mechanicy za wymianę kompletu?
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|