|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Panel klimatyzacji _ brak podswietkenia |
Autor |
Wiadomość |
clown79
Mitsumaniak

Auto: galant avance 2.0 02
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 28-10-2019, 21:31 Panel klimatyzacji _ brak podswietkenia
|
|
|
GRANDIS DID 2006 pewnego razu zgaslo podswietlenia panelu klimatyzacji po jakims czasie padlo radjo I oswietkenie wewnatrz kabiny zaczelo mrugac jak przestalo dziakac to kasowal sie przebieg I. Central przestal dzialac czesc problemow rozwiazal dodadkowy o przewod z bezpiecznikuem ktory podtrzymuje zasilanie oryginalny kolor to czerwony z czarnym paskiem po tej naprawie prawy przednie glosnik przestal dzialac natomiast przebieg pamiec centralny radio podswietlenie wew wrocilo do normy. Dalej nie ma podswietlenia klimy czy ktos mial podobnie? Moze jakas masa? Albo moze ktos ma schemat kod kolorow trzech wtyczek do klimatyzacji???? |
_________________ clown79
Jest Mitsubishi Galant Avance 02 2.0
Byl Mitsubishi Galant 97 2.0 GLS sprzedany
zobacz i ocen mojego gala http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=66235
 |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
clown79
Mitsumaniak

Auto: galant avance 2.0 02
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 31-10-2019, 18:16
|
|
|
Dzieki wihura ale ta mase juz sprawdzalem.... Jakies inne pomysly? Moze jakis bezpiecznik, przekaznik moze ktos ma schrmat opus schemat kabli od panelu stetowania klimatyzacji???? |
_________________ clown79
Jest Mitsubishi Galant Avance 02 2.0
Byl Mitsubishi Galant 97 2.0 GLS sprzedany
zobacz i ocen mojego gala http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=66235
 |
|
|
|
 |
Adko
Nowy Forumowicz
Auto: 2,4 Grandis PB Automat
|
Wysłany: 12-11-2019, 08:31
|
|
|
spalone żarówki, właśnie mam to na stole, są tam dwie żaróweczki , ja przerabiam na led z taśmy ledowej fajnie świeci dużo jaśniej, dodatkowo przerabiam wszystkie przełączniki na led, |
|
|
|
 |
marcingebus
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis
|
Wysłany: 05-02-2020, 17:11
|
|
|
Adko napisał/a: | spalone żarówki, właśnie mam to na stole, są tam dwie żaróweczki , ja przerabiam na led z taśmy ledowej fajnie świeci dużo jaśniej, dodatkowo przerabiam wszystkie przełączniki na led, |
Może masz jakieś zdjęcia realizacji z tymi ledami? Mnie irytuje troszkę niska jasność tego podświetlenia. Panel rozebrałem i zdjąłem te niebieskie kapturki, teraz zmieniła się barwa, ale już coś widać w nocy. Jak byś miał zdjęcia to daj znać. Bo jeśli LEDy by miały być w oryginalnych miejscach, to chyba nie tak łatwo, bo żarówka świeci we wszystjkuch kierunkach (potrzeba na boki), a LEDy raczej tylko do przodu... |
_________________ Harmęże |
|
|
|
 |
|
|