|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
problem z ctv POMOCY!! |
Autor |
Wiadomość |
lancerbialystok
Nowy Forumowicz
Auto: lancer 1.8 mivec automat
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-11-2019, 07:55 problem z ctv POMOCY!!
|
|
|
Witam, jestem posiadaczem lancera z 2010r silnik 1.8 skrzynia ctv przebieg 120tys.
Dziś rano chce odpalic auto a tu zonk. Auto odpala bez problemu ale nie reaguje skrzynia, znaczy kiedy chcę wrzucic R skrzynia jakby po prostu nie reaguje na komendy, na komputerze nic się nie wyświetla, próbowałem na rozgrzanym silniku i też nic, dodam że podczas przezucania biegów kiedy mijam literke R nie występuje klasyczne piknięcie, ( sprawa jasna mam wciśnięty hamulec ) może ktoś z was służy poradą badż jakaś wiedzą na ten temat?
Dodam że jakiś czas temu miałem problem z odpaleniem auta, jakby rozrusznik, bo kontrolki się swieciły ale nie reagował na odpalanie w pozycji P, następnie po przezrzuceniu na N i delikatnym ruszeniu kół, zatrzymaniu auta i ponownym odpaleniu na P auto działało bez zastrzeżeń.
Pomóżcie bo sił mi brak na to auto, POzdrawiam |
|
|
|
 |
|
|