Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:29
poszukiwań ciag dalszy . prośba o opinie
Autor Wiadomość
remiczek
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2007, 14:45   poszukiwań ciag dalszy . prośba o opinie

znalazłem cos takiego Carisma i pytanie czy jest to cos warte :) prośba do znawców o opinie
przez telefon dowiedziałem sie ze przód był malowany

dzieki i pozdrawiam

major 
Mitsumaniak
Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-04-2007, 16:24   

Wizualnie stan nie jest najgorszy. Wydaje mi sie że dzwi od strony pasażera też były malowane bo mają troszke inny odcień(chociaż może to być wina fotki). no i jeszcze 2 sprawy jakie zauważyłem to wgniotka na drzwiach kierowcy i dziwna ciermna plama przy prawym tylnym błotniku czyżby rdza.

Jak sam już wspomniałeś wiesz że przód auta był malowany to wypadało by sie dowiedzieć po jakim jakm dzwonie jest ta fura czy nie zostało nic wiecej uszkodzone.

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 10-04-2007, 16:40   

ta plama przy progu z prawej strony to moze byc jakas rdza, u mnie bardzo popularne miejsce do robienia sie tego typu "atrakcji". Sprawa do sprawdzenia na żywo.
Druga sprawa. Ciekawi mnie, czy ktoś z użytkowników forum rozgryzł jak to był z anteną do radia. Ja mam z 1997 roku i mam antene wyciąganą ze słupka (wersja 5D). Natomiast spotyka się egzemplarze z anteną w tylnym błotniku. Czy anteny były montowane już u lokalnych dealerów i w zależności jaką kto miał to zakładał, czy jak?
Co do uderzenia przodu sprawa do sprawdzenia, ktoś (szczególnie handlarz) mógł powiedzieć o jdnym, żeby odwrócić uwagę od czegoś innego.
Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

leser
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2007, 17:43   

Wygląda jak by każdy element był malowany w innym czasie,
na fotkach z lewej str widać, że drzwi i tylny błotnik mają inny kolor, niezaleznie od perspektywy, światła i fotki.
Natomiast z prawej to już cieżko sie połapać co bylo malowane a co nie (a coś było :) )

Mario 
moderator
...............

Auto: Eclipse 3g RS
Wysłany: 10-04-2007, 17:51   

hmm...trochę niepewny jak dla mnie ;/

kalpol
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2007, 18:19   Uwaga na marże dilera!

Niezależnie od stanu technicznego cena na pewno jest wygórowana. Wiem co mówię, bo mam "wtyki" u Filipowicza i wiem, jak oni ustalają ceny za używane wozy. Właściciel dostał za niego max. 10 tys. zł i to jest realna wartość samochodu. Marże u Filipowicza są horrendalnie wysokie, a wcale nie ma pewności co do stanu i pochodzenia autka. Cóż, odradzam zakup...

kikan 
Forumowicz

Auto: carisma 99r 1.8 gdi exe
Wysłany: 11-04-2007, 21:40   

komis kolo monachium.

http://home.mobile.de/SID...111111258314519

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi