Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
poszukiwań ciag dalszy . prośba o opinie |
Autor |
Wiadomość |
remiczek [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2007, 14:45 poszukiwań ciag dalszy . prośba o opinie
|
|
|
znalazłem cos takiego Carisma i pytanie czy jest to cos warte prośba do znawców o opinie
przez telefon dowiedziałem sie ze przód był malowany
dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
 |
major
Mitsumaniak Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 678 Skąd: kalisz i wrocław
|
Wysłany: 10-04-2007, 16:24
|
|
|
Wizualnie stan nie jest najgorszy. Wydaje mi sie że dzwi od strony pasażera też były malowane bo mają troszke inny odcień(chociaż może to być wina fotki). no i jeszcze 2 sprawy jakie zauważyłem to wgniotka na drzwiach kierowcy i dziwna ciermna plama przy prawym tylnym błotniku czyżby rdza.
Jak sam już wspomniałeś wiesz że przód auta był malowany to wypadało by sie dowiedzieć po jakim jakm dzwonie jest ta fura czy nie zostało nic wiecej uszkodzone. |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 10-04-2007, 16:40
|
|
|
ta plama przy progu z prawej strony to moze byc jakas rdza, u mnie bardzo popularne miejsce do robienia sie tego typu "atrakcji". Sprawa do sprawdzenia na żywo.
Druga sprawa. Ciekawi mnie, czy ktoś z użytkowników forum rozgryzł jak to był z anteną do radia. Ja mam z 1997 roku i mam antene wyciąganą ze słupka (wersja 5D). Natomiast spotyka się egzemplarze z anteną w tylnym błotniku. Czy anteny były montowane już u lokalnych dealerów i w zależności jaką kto miał to zakładał, czy jak?
Co do uderzenia przodu sprawa do sprawdzenia, ktoś (szczególnie handlarz) mógł powiedzieć o jdnym, żeby odwrócić uwagę od czegoś innego.
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2007, 17:43
|
|
|
Wygląda jak by każdy element był malowany w innym czasie,
na fotkach z lewej str widać, że drzwi i tylny błotnik mają inny kolor, niezaleznie od perspektywy, światła i fotki.
Natomiast z prawej to już cieżko sie połapać co bylo malowane a co nie (a coś było ) |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
|
|
|
 |
kalpol [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2007, 18:19 Uwaga na marże dilera!
|
|
|
Niezależnie od stanu technicznego cena na pewno jest wygórowana. Wiem co mówię, bo mam "wtyki" u Filipowicza i wiem, jak oni ustalają ceny za używane wozy. Właściciel dostał za niego max. 10 tys. zł i to jest realna wartość samochodu. Marże u Filipowicza są horrendalnie wysokie, a wcale nie ma pewności co do stanu i pochodzenia autka. Cóż, odradzam zakup... |
|
|
|
 |
kikan
Forumowicz

Auto: carisma 99r 1.8 gdi exe
|
|
|
|