Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
29-05-2007, 23:30
[E54A 2.0V6]Jaka instalacja gazowa do Gala 2.0 v6 DOHC 24v
Autor Wiadomość
pawlos 
Mitsumaniak
Boski wiatr

Auto: EAxW
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-04-2007, 20:12   [E54A 2.0V6]Jaka instalacja gazowa do Gala 2.0 v6 DOHC 24v

Witam

Jeatem nowym włascicielem gala 2.0 v6 24v 150KM i chciałbym zamontowac instalacje gazowa- ale podobno trzeba koniecznie sekwencje ze względu na mozliwosc uszkodzenia podczas ewentualnego strzału przepływomierza.

proszę o rade i czy to jest konieczne bo róznica w cenie instalacji jest spora:)
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 29-05-2007, 23:00, w całości zmieniany 1 raz  

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2007, 20:38   

poczytaj TO :)

pawlos 
Mitsumaniak
Boski wiatr

Auto: EAxW
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-04-2007, 22:07   

wszystko przeczytałem ale glownie chodzi mi o przepływomierz jakie jest prawdopodobienstwo uszkodzenia i koszt ewentualnej wymiany podczas jazdy na kuchence 2 generacjii

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 10-04-2007, 22:17   

"strzały" gazu (bo wlasnie od tego uszkodza sie przeplywomierz) zdzarzaja bardzo rzadko, zdaje sie ze zwlaszcza jesli masz zamoczony aparat zaplonowy (glowy nie dam). ja na I gen przejechalem ponad 100tys (naszczescie juz daawno wymontowana :) ) i raz mi strzelilo ale obeszlo sie bez zadnych uszkodzen!
koszt przeplywomierza to jakies 300-400zl (uzywany).

Odpowiedz do tematu