angle eyes, dzienne swiatla i przecwmgielne |
Autor |
Wiadomość |
Jukusss
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 1.8 DID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Paź 2018 Posty: 18 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 03-01-2020, 11:02 angle eyes, dzienne swiatla i przecwmgielne
|
|
|
cześć, kupiłem u chinczyka lampy 3 funkcyjne do mojego ASX.
okręgi które maja swiecić non stop po przekręceniu stacyjki
dzienne i przeciwmgielne
pytanie mam odnośnie angle eyes- gdzie pod maska mogę się swobodnie podpiąć, żeby czegoś nie popsuć.
zależy mi na +12 po przekręceniu stacyjki (najlepiej jak bymi ktos wskazal bezpiecznik któryś) |
|
|
|
 |
andras
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
|
Wysłany: 25-07-2020, 09:26
|
|
|
Poradziłeś sobie ? mam ten sam problem . |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1924 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 25-07-2020, 10:41
|
|
|
Ja się wpiąłem tutaj:

Ja łączyłem przez przekaźnik, aby dzienne gasły w momencie zapalenia mijania. |
|
|
|
 |
Jukusss
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 31-07-2020, 20:28
|
|
|
tak, pod aku jest wtyczka 6 pin. na dwóch z nich pojawia sie plus po stacyjce.
podpiąłem sie do jednego z nich i od 4 miesięcy jestem szczęsliwym posiadaczem chinskich ledów 3 fynkcyjnych. wyglądają niebo lepiej niż oryginalne żarówki |
|
|
|
 |
jan1994
Mitsumaniak 02505/KMM
Auto: ASX 1,6 Intense
Pomógł: 9 razy Dołączył: 06 Gru 2009 Posty: 339 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 15-08-2020, 10:03
|
|
|
Jukusss napisał/a: | ... i od 4 miesięcy jestem szczęsliwym posiadaczem chinskich ledów 3 fynkcyjnych. wyglądają niebo lepiej niż oryginalne żarówki |
Czy te ledy mają homologację ? Jeśli nie to spotkanie z policją może nie być zbytnio przyjemne. |
|
|
|
 |
kerigan
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 2014 1.6 Inform
|
Wysłany: 15-08-2020, 19:21
|
|
|
Cześć, mam pytanie czy w moim ASX dało by się podpiąć przeciwmgielne, ponieważ mam wersję podstawową w której wogóle nie ma przednich świateł przeciwmgielnych ( ani przekaźnika od nich pod maską). Czy musiałbym też dokupić przekaźnik gdzieś na alledrogo lub szrocie?
Bo z tymi od dziennej jazdy raczej bez problemu się podepnę pod któryś bezpiecznik na którym pojawia się prąd po przkręceniu kluczyka. |
|
|
|
 |
Jukusss
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 20-08-2020, 18:15
|
|
|
kerigan napisał/a: | Cześć, mam pytanie czy w moim ASX dało by się podpiąć przeciwmgielne, ponieważ mam wersję podstawową w której wogóle nie ma przednich świateł przeciwmgielnych ( ani przekaźnika od nich pod maską). Czy musiałbym też dokupić przekaźnik gdzieś na alledrogo lub szrocie?
Bo z tymi od dziennej jazdy raczej bez problemu się podepnę pod któryś bezpiecznik na którym pojawia się prąd po przkręceniu kluczyka. |
nie rozumiem istoty swiatel przeciwmglowych, prócz denerwowania ludzi za sobą w korku. z przodu w ogóle nieprzydatny wynalazek. ale mniejsza oto. potrzebny Ci wyłącznik zespolony z ta funkcja i wiązka, chyba ze wsadzisz sobie wyłącznik w panel tam gdzie jest regulacja swiateł i przekźnik zasilany przez swiatła pozycyjne żebyś mógl zaplić światła dopiero po zapaleniu pozycyjnych
[ Dodano: 20-08-2020, 18:17 ]
jan1994 napisał/a: | Jukusss napisał/a: | ... i od 4 miesięcy jestem szczęsliwym posiadaczem chinskich ledów 3 fynkcyjnych. wyglądają niebo lepiej niż oryginalne żarówki |
Czy te ledy mają homologację ? Jeśli nie to spotkanie z policją może nie być zbytnio przyjemne. |
ta CE (czajna eksport) |
Ostatnio zmieniony przez Jukusss 20-08-2020, 18:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|