Salon i serwis Mitsubishi w Szczecinie ? |
Autor |
Wiadomość |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-04-2007, 10:59 Salon i serwis Mitsubishi w Szczecinie ?
|
|
|
Witam...
W lany poniedziałek wracałem z rodzinką od rodzinki trasą z Pyrzyc i skręcając w Płoni na Szosę Stargardzką zauważyliśmy bilbord: Salon i Serwis Mitsubishi ul.Struga 78.
Niestety nie zdążyliśmy zapamiętać telefonu.
Czy to serwis Subaru tak się reklamuje czy zmienili się w serwis Mitsu ? |
Ostatnio zmieniony przez Rafal_Szczecin 15-05-2007, 21:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 11-04-2007, 13:06
|
|
|
turek61 napisał/a: | Czy to serwis Subaru tak się reklamuje czy zmienili się w serwis Mitsu ? | z tego co mi wiadomo, jest to stara reklama bylego salonu mitsu ( ktory sie teraz przemienil w subaru ) |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 11-04-2007, 17:29
|
|
|
Dokladnie, to jest adres Salonu i Serwisu Subaru, Mitsubishi kiedys mieli a teraz robia bez autoryzacji. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-04-2007, 19:25
|
|
|
arekp napisał/a: | Mitsubishi kiedys mieli a teraz robia bez autoryzacji |
nawet wiem gdzie,ale nie powiem, co byscie tam nie jezdzili |
|
|
|
 |
turek61

|
Wysłany: 30-04-2007, 11:20
|
|
|
No więc koledzy dzwoniłem dzisiaj do ASO Mitsu w Gorzowie i gość z salonu powiedział mi , że już prawdopodobnie działa w Szczecinie na ul. Kurzej 4.Jeżeli jeszcze nie to na pewno będzie.Powiedział, że ma info z W-awy i że już góra jeździła i sprawdzała serwis.
Niestety nie będzie to samo Mitsu ale jeszcze Forda i jakiejś innej marki(nie pamiętał)
Proszę kolegów, którzy będą przejeżdżać ul. Zwierzyniecką o skręt w Kurzą i potwierdzenie tych informacji
Dzięki ! |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 30-04-2007, 13:24
|
|
|
turek61 napisał/a: | Szczecinie na ul. Kurzej 4 |
ASO Volvo.
EDIT:
Uscislajac firma nazywa sie Auto Bruno |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
turek61

|
Wysłany: 30-04-2007, 19:24
|
|
|
arekp napisał/a: | turek61 napisał/a: | Szczecinie na ul. Kurzej 4 |
ASO Volvo.
EDIT:
Uscislajac firma nazywa sie Auto Bruno |
HUUUUURA jest serwis i mam nadzieję, że będzie niedrogi i kompetentny
Dzwoniłem i pan dozorca mówi, że stanowisko jest w trakcie urządzania i rozwieszane są reklamy.Pytam go jeszcze raz czy to chodzi na pewno o Mitsubishi a on na to: "Tak Misiubisi"
Jak będę miał chwilę wolną i będzie już oficjalnie otwarte to pojadę z ciekawości.Spytam przy okazji o ceny np. podłączenie do kompa i takie tam i dam Wam znać. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 30-04-2007, 20:09
|
|
|
turek61 napisał/a: | Jak będę miał chwilę wolną i będzie już oficjalnie otwarte to pojadę z ciekawości.Spytam przy okazji o ceny np. podłączenie do kompa i takie tam i dam Wam |
WKONCU a noz bedzie sympatyczny i zrobimy sobie u niego jakis spocik
musze powiedziec wujaszkowi bo mu sie zbliza 15 tys km w colcie (ktorzy byl zakupiony na poczatku listopada ) ,a co za tym idzie wymiana oleju |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 30-04-2007, 20:20
|
|
|
Wyslalem do Adama z MMC email z prosba o skontaktowanie z kims z tej firmy w celu rozpoczecia wspolpracy Serwis - Klubowicze.
Jak tylko uzyskam kontakt pojade na spotkanie i porozmawiam o ewentualnym spocie na oficjalnym otwarciu stanowiska.
Napisze jak tylko czegos sie dowiem. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 30-04-2007, 20:36
|
|
|
arekp napisał/a: | Jak tylko uzyskam kontakt pojade na spotkanie i porozmawiam o ewentualnym spocie na oficjalnym otwarciu stanowiska |
arekp napisał/a: | Napisze jak tylko czegos sie dowiem. |
no to czekamy na wiesci |
|
|
|
 |
turek61

|
Wysłany: 30-04-2007, 21:41
|
|
|
arekp napisał/a: | Wyslalem do Adama z MMC email z prosba o skontaktowanie z kims z tej firmy w celu rozpoczecia wspolpracy Serwis - Klubowicze.
Jak tylko uzyskam kontakt pojade na spotkanie i porozmawiam o ewentualnym spocie na oficjalnym otwarciu stanowiska.
Napisze jak tylko czegos sie dowiem. |
O ....i to mi się podoba.Gdybyś arek potrzebował pomocy to wal jak w dym. |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 01-05-2007, 11:06
|
|
|
Jest odpowiedz od Adama,
ludzie w Auto Bruno sa juz przeszkoleni w zakresie Mitsubishi, wiec w razie potrzeby kontaktu z ASO mozna sie do nich zglosic.
Obecnie do dyspozycji bedzie tylko serwis, troszke pozniej salon.
Kontakt do osoby z ktora bedzie mozna porozmawiac o wspolpracy powinienem otrzymac w kolejnym tygodniu. Wtedy zobaczymy czy docenia nasza obecnosc i wyraza chec wspolpracy z Klubem
Z pewnoscia zaproponuje im zlocik pod serwisem zebysmy mogli sie z nimi poznac. |
|
|
|
 |
turek61

|
Wysłany: 01-05-2007, 11:58
|
|
|
arekp napisał/a: | Z pewnoscia zaproponuje im zlocik pod serwisem zebysmy mogli sie z nimi poznac. |
To Arku trzeba zrobić koniecznie |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 02-05-2007, 13:45
|
|
|
turek61 napisał/a: | Z pewnoscia zaproponuje im zlocik pod serwisem zebysmy mogli sie z nimi poznac. |
to może odrazu jakaś akcja pt "darmowy przegląd na sezon letni dla Mitsumaniaków " ?? |
|
|
|
 |
Simones [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2007, 01:24
|
|
|
arekp napisał/a: | i porozmawiam o ewentualnym spocie na oficjalnym otwarciu stanowiska. |
Uwaga na oczy, moj sasiad ma mocne przeblyski kreatywnego myslenia
Dobrze kombinujesz, normalnie pomysl jest tak dobry, ze az musial chyba Ci go ktos podsunac
tylko, zeby mi nikt nie przyjechal brudnym miskiem, albo z oberwanym tlumikiem... brrrrrr... |
|
|
|
 |
|