|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Schematy reflektorów FULL LED z wersji USA oraz EUROPA |
Autor |
Wiadomość |
Haziaj
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-02-2020, 17:58 Schematy reflektorów FULL LED z wersji USA oraz EUROPA
|
|
|
Witam,
Przymierzam się do podłączenia lamp w O3 2016 (USA). Udało mi się kupić dwie ładne sztuki FULL LED (EUROPA), ale niestety nie mogło być tak pięknie i w kostce sterującej ,położenie pinów różni się względem tych z USA. Ma ktoś może opis tych kostek, ewentualnie jakiś schemat tych połączeń? Chciałem przerobić kostki od strony samochodu, żeby przyszłościowo już w razie "W" nie bawić się kolejny raz z przerabianiem lamp.
Ze schematem będzie mi prościej to ogarnąć i mieć pewność, że nic nie pomieszałem, bo lampy FULL LED do najtańszych nie należą i wolałbym nie robić z nich fajerwerków.
Drugie pytanie, jakiś sprawdzony sposób na wyciąganie pinów z tych kostek? Domyślam się, że to nie jest nic miłego, ale może ktoś już walczył z tematem i ma jakiś sprawdzony myk na to. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21022 Skąd: Częstochowa
|
|
|