|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lift resorów |
Autor |
Wiadomość |
Ryba87
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Sport 3.0V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-02-2020, 20:48 Lift resorów
|
|
|
Cześć, niedawno kupiłem Pajero/Montero Sport i chciałem zrobić lift o dwa cale. Na początek nie myślałem o jakimś profesjonalnym więc przód chciałem na podkładkach ale nie mogę nigdzie znaleźć dłuższych wieszaków resorów na tył? Jest jakiś na to patent? |
|
|
|
 |
seba86
Forumowicz
Auto: pajero sport 2.5
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Maj 2015 Posty: 103 Skąd: Brzesko
|
Wysłany: 17-02-2020, 21:49
|
|
|
To były sporty z resorami z tyłu niewiedzialem z przodu są drążki skrętne i podkładkami nic nie zdziałasz |
|
|
|
 |
Ryba87
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero Sport 3.0V6
|
Wysłany: 18-02-2020, 20:42
|
|
|
Były i jak poszukałem w necie to okazuje się, że mój nie jest jedyny. Chyba głównie na rynki amerykańskie. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 19-02-2020, 16:18 Re: Lift resorów
|
|
|
Ryba87 napisał/a: | Cześć, niedawno kupiłem Pajero/Montero Sport i chciałem zrobić lift o dwa cale. Na początek nie myślałem o jakimś profesjonalnym więc przód chciałem na podkładkach ale nie mogę nigdzie znaleźć dłuższych wieszaków resorów na tył? Jest jakiś na to patent? |
Podaj nr vin na mój nr tel. 602673905 sprawdzę co mamy w ofercie. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|