Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[3.0 V6] Kontrolka ABS-u
Autor Wiadomość
michalwy 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero Sport 3.0V6 99r manual
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-03-2020, 07:46   [3.0 V6] Kontrolka ABS-u

Witam
Mam problem z moim nowym (świeżo kupiony ze Szwecji) Miśkiem 3.0 V6 2003r Automat, zaczęła mi się zaświecać kontrolka od ABS podczas jazdy np. po hamowaniu po podłączeniu testera wykazuje w ABS i A/T błąd 33 czyli błąd "obwodu światła STOP" po rozłączeniu ABS i czujnika STOP nadal mam około 6V na przewodzie zielonym?
Czy miał ktoś może taki przypadek, lub ma dostęp do dokumentacji serwisowej (ja mam dostęp do wersji na USA i Kanadę ) i trochę nie zgadza się ta dokumentacja z z moim egzemplarzem?
Pozdrawiam
Michał

PanzerDiesel 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero sport II GEN
Wysłany: 02-08-2023, 00:26   

Już wiesz?
Miałem taki problem, kiedy wymiwnili na warsztacie żarówki do stopów.
Posprawdzaj żarówki na stopach. Powwinny byc na 3 kontakty. Czesto taki problem, jak zamontujesz do stopów żarówkę na 2 kontakty.

michalwy 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero Sport 3.0V6 99r manual
Wysłany: 02-08-2023, 06:58   

Witam
Problem rozwiązany, a przyczyna były żarówki LED które po włączeniu świateł( niestety w mojej szwedzkiej wersji permanentnie) dawało efekt zwrotnego napięcia, Założyłem z powrotem zwykle żarówki i jest OK :D

Odpowiedz do tematu