|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma MSX |
Autor |
Wiadomość |
vectrab
Nowy Forumowicz
Auto: Vectra b,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2020, 16:16 Carisma MSX
|
|
|
Witam serdecznie!Bardzo prosze o Wasze opinie cari w wersji msx,czy ogólnie warto?Mam nadzieje,że ktoś z forum posiada taką carisme jeszcze:)Pozdrawiam |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 22-04-2020, 17:02
|
|
|
Jak niepordzewiałą oraz silnik i skrzynia w dobrym stanie i jeśli potrzebujesz takiego auta to pewnie warto. Tylko czy na pewno jest to wersja MSX a nie czasem GDI? MSX było dość mało, dodatkowo produkowane były chyba do 1997 więc trafić taką i to jeszcze w dobrym stanie, to pewnie jak trafić szóstkę... |
|
|
|
 |
vectrab
Nowy Forumowicz
Auto: Vectra b,
|
Wysłany: 23-04-2020, 14:46
|
|
|
Dzięki,a może posiada ktoś tu na forum zadbaną Cari msx i chciałby sprzedać? |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Pomógł: 90 razy Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 2310 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 23-04-2020, 20:12
|
|
|
Po pierwsze, Carismy z silnikiem 1,8 MSX 140 KM to w ogóle rzadkość.
Po drugie, w Polsce to wręcz unikaty, ponieważ nie były w naszym kraju sprzedawane.
Na Forum za mojej kadencji były chyba takie dwie ? A na polskich portalach aukcyjnych nie widziałem jeszcze takiej Carismy w ogóle
Więc IMHO jedyna szansa to szukanie MSXa na zachodnich portalach aukcyjnych. Niemcy, Holandia, Belgia, Francja. Ale szanse masz raczej bliskie zeru....że już całkiem pominę sprawę zamknięcia granic. |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
|
|