|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CS3A 1.6] Podświetlenie przycisków i pokręteł - problem |
Autor |
Wiadomość |
aberesewicz
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer CS3a 2004
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-03-2020, 16:54 [CS3A 1.6] Podświetlenie przycisków i pokręteł - problem
|
|
|
Hej! Mam do Was takie pytanie. Ostatnio naprawiałem sobie uszkodzoną wentylację, musiałem rozebrać prawie cały kokpit. Naprawiłem, poskładałem - wszystko działa jak należy, poza jednym. Przestało mi działać podświetlenie przycisków...
Działa praktycznie wszystko: podświetlenie zegarów, ściemniacz podświetlenia, funkcje każdego z przycisków... zero problemów.
Nie działają diody podświetlające przyciski i pokrętła na kokpicie (na przykład podświetlenie przycisku świateł awaryjnych, podświetlenie pokręteł wentylacji)
Dziś rozebrałem część paneli żeby sprawdzić czy wiązanki kabli nie są uszkodzone. Wyglądają na nienaruszone. Wtyczki są na swoich miejscach. Sprawdziłem tez bezpieczniki - żaden nie padł.
Co może być przyczyną takiego problemu? |
|
|
|
 |
Tygr
Forumowicz

Auto: Lancer 2004 LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2016 Posty: 245 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-04-2020, 00:05
|
|
|
Ja prewencyjnie sprawdziłbym żarówki. Kosztują grosze, a to podstawa.
W dalszej kolejności - czy prąd dochodzi. |
_________________ My rifle is my best friend. It is my life. |
|
|
|
 |
|
|